Nemokamas pristatymas 200pcs/daug apelsinų kessa pirštinės, turkiškos hamamo šveitimas mitt,drėkinamasis šveitiklis mitt vonios pirštinė odos rankšluosčiu korėja pirštinės

€168.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kablys rankšluostį oranžinė, turkija hamamas pirštinės, vonios paplūdimio rankšluostį, kietas pro, suknelė turkijos, pirštinės hamamas, kessa pirštinės hamam, hamam, pirštinė moterims, kessa pirštinės šilko.

Aprašymas

Pagaminti iš natūralių ingredientų, šios pirštinės yra ypač skirtas švelniai valo ir pleiskanomis jūsų odą, be plovimas per grubiai, kurie yra pagaminti iš viskozės - kūno šveitimas įrankis.Slydimo jūsų ranką į šio lengva naudoti vonios mitt, sudrėkinkite ir išspausti dab jūsų kūno prausiklis ar muilo.Padaryti labiausiai iš jūsų dušo laiko su vonia mitt ir mėgautis dušu!

Savybės

- Spalva: Juoda, oranžinė, kava ir raudona rožė.

- Medžiaga: Viskozė.

- Dydis: Apytiksl. 22 x 15 x 0,5 cm (L x W x H).

svoris: 18-20g

- Vonios ir Dušo Mitt švelniai krūmynai ir atjaunina jūsų odą ultimate švarus jausmas.

- Kaip jis traukiasi po mirkyti vandenyje, reikia ištempti atgal į sandariai tilpti vartotojo rankinio pateikti geriausi paviršiaus įtempimas ir grubus jaustis idealized už drėkinamasis tikslais.

- Valyti ir atnaujinti odą, švelniai putoja.

- Švelnus šveitimas pašalinti negyvas (ir sausas) odos ląsteles ir švarios odos poras ir pašalinti inkštirus.

- Rodo ne šveitimas ant veido.Giliai odos pleiskanojimas, ar reikia, niekada dušas ir be šių vonia odos exfoliator puspirštinės iš naujo.Dviejų skirtingų rūšių, keturios gražios spalvos, gauti jūsų odos šveitimo dušas puspirštinės šiandien, dabar.

Pakavimo sąrašas

Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Santechnikos
Medžiaga Poliesteris
Tipas pirštinės

Panašūs produktai