Kūdikių Etapas, Antklodė, Super Minkštas Spausdinimo Flanelė, Antklodė, Kūdikių Fotografija Rekvizitai

€5.48

-39%

€9.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kūdikių antklodė kalendorius, kūdikių fotografija prop, naujagimio prop, naujagimio fotografijos rekvizitai, antklodė prop, kogy suknelė, naujagimio fotografijos rekvizitai fototoestel, antklodė naujagimiui fotografija, kūdikių antklodė fotografija, naujagimių fotografijų rekvizitai.

Kūdikių Etapas, Antklodė, Super Minkštas Spausdinimo Flanelė, Antklodė, Kūdikių Fotografija Rekvizitai

Kulka Taškų: 1、Storio & Soft: Mūsų kūdikis etapas antklodė yra pagamintas iš aukštos kokybės Flanelė daro tai labai patogi jūsų kūdikiui.

2、Užfiksuoti Akimirką: Žiūrėti jūsų kūdikis auga per savo pirmuosius metus, ir užfiksuoti labiausiai unikalus kūdikių nuotraukas.Tai 29.5 * 40 cm etapas antklodė suteikia daug erdvės pridėti savo nuotrauką, rekvizitas, pvz., žaislai, festivalis papuošalai, gėlės, koordinuoti kūdikių komplektus ar kitą prop mielais fotografija.

3、Daugiafunkcinis Antklodė: Didesnis, nei dauguma etapas, antklodes, ji taip pat galėjo būti naudojamas kaip suvystyti antklodė, kūdikių priėmimas antklodes, vežimėliai, antklodė, kūdikių muslino suvystyti wrap, kūdikių antklodė, vežimėlio danga, slaugos dangtis, žaisti motina ir dar daugiau!

4、Puikus Baby Shower Dovana: Suteikti labiausiai unikalus baby shower dovana, kad bet tikisi, kad mama būtų meilė.Tai daro mąstantis baby shower dovana bei nuostabi registro prekės būsimoms mama dokumento pirmojo metų prisiminimų apie savo naujagimio.Žiūrėti jiems augti ir dalintis savo mažyliui augimo socialinės žiniasklaidos su draugais ir šeima!

5、100% Pasitenkinimo Garantija: Esame pasiryžę suteikti geriausias produktų ir paslaugų, kad visų mūsų klientų.Jei esate ne laimingas su mūsų produkto, dėl bet kokios priežasties ne visi, prašome susisiekti su mumis.

Savybės:

1. Gali gulėti ant arba kaip priedanga, super minkštas, sklandžiai, šilta, kai kuriems.Gali būti naudojamas kaip priedanga vasarą, ir kaip paklode ir rudenį, ir žiemą.Labai patogus, taip pat galite žiūrėti TV ant sofos.

2. Audinio savybės: plonos tekstūros, minkštos vertus, ne korp, ne kamuolys.Neišblunka.Ne dirginimas, odos, nesukelia alergijos.Graži išvaizda ir sodriomis spalvomis.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kūdikio Fone Antklodė

Medžiagos: flanelė

Dydis: apie 100*75cm/39.37*29.53 į

Pareigos: patalynė, namų apyvokos prekės, automobilių prekės, miegamasis reikmenys, biuro reikmenys

Pakavimo Sąrašas:

1*Nuotraukų Antklodė

1*Myliu

Pastaba:

Dėl skirtingų fotografavimo kampų ir įvairių ekranų, prašome leisti tam tikrų spalvų skirtumas.

Apmokėjimas:

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos mokėti iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Vežimą:

1. Prekės bus išsiųstos Registruotu oro paštu iš Kinijos arba per Kurjerį arba Privačios Linijos.Mes galime tiekti sekimo numerį.

Punktas mažiau nei 2 kg nemokamas pristatymas Kinijos Oro Pašto įsipareigojimų.Jei jums reikia skubiai, prašome pasirinkti kitą, Express pristatymas.

2. We will ship iš užsakymai per 1-3 darbo dienas po apmokėjimo.Bet koks produktas bus išbandyta 100% iki pristatymo.

3. Mes tik išsiųsti užsakymus, kurie bus patvirtinta adresai.Įsitikinkite, kad jūsų adresas yra teisinga ir iki datos.

4. Atminkite, kad pristatymo laikas gali būti ilgesnis, jei daiktai tikrinami muitinės.

5. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

Atsiliepimai:

Kilmės KN(Kilmės)
Lytis Unisex
Įspėjimas no
Amžius < 3 metai
Matmenys -
Modelio Numeris GJ00198
Tipas Sveiki
Medžiaga Medvilnės
Savybės MINKŠTAS
Su Stovo Žaidimo antklodė, ar Ne Taip
Storis Kita

Panašūs produktai