Moterų Mados Žalia Eglute Poliesteris Ilgai Sleevele Suknelė Modelis Hijab Musulmonų Abaja Turkija Dubajus Vasaros Žiemos Atsitiktinis 2021

€19.68

-4%

€20.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: abaja dubajus, vintage drabužiai moterims, musulmonų vyras rinkiniai, 2020 suknelė žiemą, alavo suknelės, medžiaga turkija, afrikos dashiki maxi suknelė, djellaba suknelė, suknelė, "zara", arabų suknelė.

Sveiki atvykę į TrendShopping Kodėl turėtumėte rinktis mus? 1.Super service kiekvienas vartotojas 2.Aukštos kokybės, kiekvienas produktas 3.Gamyklos tiesioginės kaina, Jei turite kokių nors klausimų, nedvejodami kreipkitės į mus Sezoną: Pavasarį, Vasarą, Rudenį, Žiemą.Proga: Kasdien, šalių, drabužių dekoravimas kaip dovana.Stilius: Prabanga, mados, atsitiktinis.Tinka: šiltos žiemos ir drabužių priedai.Šiltas patarimas: 1. Prašome leisti šiek tiek skiriasi dėl vadovo matavimo, aukščiau matmenys yra nuoroda tik. 2. Prašome dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo / kontrasto nustatymai ir pan.Prašome žinoti, kad ten gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi spalvos toną svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą. 3.Pastaba: dydis kiekviena spalva yra ne visai tas pats.SPALVA : Pilka

MEDŽIAGA : Poliesteris: %100Herringbone

MODELIS : Raštuotas

PRIEDAI : BeltedButtonsUnlined

RANKOVĖS : Berankovis

APYKAKLĖ : Nulis Apykaklės

SEZONAS : Žiema

CUT : Ilgis: 135 Modelio dydžiai: 38Plus Dydis Parinktis

Raudona spalva naudojama.Sukurta Eglutė audinio.Sukurta su raštuotas audinys.Produktas yra naudojamas be pamušalo.Tai be rankovių produkto.Nulinės apykaklės yra teikiama pirmenybė visų rūšių drabužių.Sukurta iš storo audinio.Plius dydžio parinktį.MATAS MANEKENAS :

KLUBAI : 95, LIEMUO : 65, KRŪTINĖ : 84, AUKŠTIS : 167, SVORIS : 54 Ji yra labai drėgmės absorbentas, Tai jaukus ir elegantiškas audinys, Ji yra panaši funkcija; todėl jis turi vandens sugeriamumo iki 120 proc., Tai tinka spausdinti, Išlaiko spalvų gyvas, Tempimas yra dvigubai medvilnės, taip pat dažnai naudojamos krepinio audinio, Jis ne prakaito ir trunka oro.

We will ship iš pakuotės per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta.Įsitikinkite, kad, kad jūsų adresas ir telefono numeris yra teisingas prieš perkant.

We will ship iš pakuotės per 1-2 darbo dienas po apmokėjimo pašalinta.Įsitikinkite, kad, kad jūsų adresas ir telefono numeris yra teisingas prieš perkant.

Nemokamas pristatymas nereiškia, kad jūs neturite mokėti papildomai Papročius, Pristatymo Laikas, kaip Nuoroda Brazilija Pirkėjai ,prašome palikti savo CPF skaičius Čilė Pirkėjai, prašome palikti savo VĖŽIOSE numerį rusijos Pirkėjas, prašome palikti savo Pilną Vardą, Mūsų gamykla yra Turkijoje.Pristatymo laikas Rusija yra 10 dienų.Mes pasisakome už kiekvieną produktą parduodame.Jei nesate patenkintas savo pirkiniu, prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo atstovų pagalbos.Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, siekiant gauti grąžinamąją išmoką arba biržos prekių.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo išlaidas.Laivybos ir tvarkymo mokesčiai nėra grąžinami.Prašome naudoti tik www.adeira.lt susisiekti su mumis; Visus laiškus, bus atsakyta.Jei jums nereikia gauti mūsų atsakymą, prašome siųsti savo el. pašto adresą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Modelio Numeris 7130-04 Trg
Medžiaga Poliesteris
Audinio Tipas Eglute
kukli apranga Musulmonų Drabužiai.
Elemento Tipas Suknelės
Kilmės TR(Kilmės)
Stilius Atsitiktinis
Sezonas Žiemos
Gamyba Turkija
Produkto Tipas Musulmonų drabužiai
Apykaklės Nulis Apykaklės
Prekės Pavadinimas TrendShopping
Priedai Juostinės Mygtukai, Be Pamušalo
Rankovės Rankovių
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
spalva Juoda
Cinsiyet MOTERIS
Apdaila Juostelės
Elbise uzunluğu Ayak bileği-Uzunluk

Panašūs produktai