USB Elektrinis Šuns Antkaklis Stabdžių Žievės Sustabdyti Šoko Pet Nuotolinio Valdymo Vandeniui Įkrovimo Visiems Dydžio skambesys

€8.24

-49%

€16.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mokymo judrus šuo, šuo perone, aitvarai šunys, globėjas stabdžių žievės, ryšiai augintiniai, lst šokas, stabdžių žievės, vyrai šoko apykaklės, stabdžių žievė apykaklės, šuo.

Gaminio Apžvalga

Tai visiškai atsparus vandeniui e-antkaklis yra labai populiarus su šunų instruktorių ir naminių gyvūnėlių savininkai.Jo mokymo sistemų padės jums kontroliuoti ir mokyti savo šunį veiksminga diapazonas keletas funkcijų, įskaitant vibracijos signalas ,garso perspėjimas, ir elektrostatiniai bausmės.Su savo nuotolinio dizainas, jūs galite nuotoliniu būdu žievės sustojimo, veikia apie korekcija, lengvai ragindamas atgal, kramtymas ,kovos,ir t.t...Tai bus jūsų gera mokymo asistentas.

Savybės

Šuo šoko antkaklis su nuotolinio: nuotolinio paskambino šunų mokymo apykaklės iki 1000ft, kuri leidžia jums mokyti savo augintinio lengvai tiek patalpose, tiek lauke.Todėl jūs galite naudoti ją parke, savo kieme, paplūdimyje, ar bet kur kitur.

3 Režimai,Mokymo Šuo Veiksmingai : Šis šuo šoko apykaklė turi 3 režimai-Standartinis Tonų, Vibracijos(1-8)lygius ir Šokas(1-16)lygių.Šie režimai yra dizainas koreguoti šuns elgesį, pvz., agresijos, peeing netinkamoje vietoje, sėdi netinkamu laiku, nereikia loti, ir kitas netinkamas elgesys.

Atsparus vandeniui Šuo Šoko Apykaklės & LCD ekranas su apšvietimu ekranas: mokymo apykaklės imtuvas yra atsparus vandeniui IPX67, kuris suteiks jūsų augintiniui daugiau laisvės, per lauko veiklas.Ir nuotolinio valdymo pulteliu turi LCD ekranas su foniniu apšvietimu, kuris palaiko jums mokyti savo šunį visą laiką.

Multi-Šunų mokymo Sistema ir atminties parametrai: Mūsų šunų mokymo apykaklės yra A+B kanalo konstrukcijos, Tai gali traukinio dviejų šunų vienu metu.Nesvarbu, ar jūs turite vieną ar du šunis, galite lengvai atlikti užduotį mokymo jai arba jiems su 1 pulteliu.Ir atminties parametrai leidžia lengvai veikti, tai reiškia, kad galite naudoti šį apykaklės traukinio iki trijų skirtingų šunų su trijų skirtingų nustatymų nieko naujo jis.

Saugumo Klaviatūra ir Sertifikavimas: apsaugos klaviatūra yra funkcijų, šuo šoko apykaklės.Ji saugo jūsų šuo nuo netyčinio manipuliavimo.

Tinka Įvairių šuo: Nuo 15 iki 100 svarų šunys, mūsų šunų antkaklis tinka skirtingi šunys.Pakuotėje yra tiek ilgo ir trumpo sąlyčio taškų, kurie yra tinkami tiek trumpu, tiek ilgu trumpaplaukis šunys.

Paketas apima

1 x Nuotolinio valdymo Pulteliu

1 x Imtuvas Apykaklės

1 x Reguliuojama Apykaklė

1 x Bandymas Šviesos

1 x USB Įkrovimo Kabelis

4 x pasiteirauti

2 x Laidžios Silikono

1 x Detalus Vartotojo Vadovas

Yra Protingas Prietaisas No
Elemento Tipas Mokymo Apvadai
Modelio Numeris ZAWS231
2 funkcija Cuttable apykaklės
3 mokymo režimai Smūgio / vibro / garso
Keičiamų elektrodai Tinka šunims su skirtingo ilgio plaukų
3 funkcija Ten yra 2 kanalai kontroliuoti šunį atskirai
USB nereikia plug
Maitinimo Šaltinis Įkraunama ličio-jonų baterija (built-in)
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 1 Saugumo užraktas
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Šunys
Išėjimo įtampa 5V, 0.5 A

Panašūs produktai