100-1000g Grynas (Avena sativa) ekstraktas 20:1 milteliai,avižiniai,avižos,avižiniai dribsniai, karšto grūdų ekstraktas, Beta gliukanas ir flavonoidų,

€14.94

-10%

€16.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: levandų aliejus odos, cum vyrai, cum veido, pėdkelnės apvalkalas, avižų, sėlenos, atveju vivo y85, dick kojinių, 300 beta rr, avižų jar vaikai.

Avena sativa) ekstraktas 20:1 milteliai, avižiniai, avižos, avižiniai dribsniai, karšto grūdų ekstraktas, Beta gliukanas ir flavonoidų.

Funkcijos (Avena sativa) ekstraktas 20:1 milteliai.

1, funkcija sveikatos priežiūros

Avižos gali užkirsti kelią ir gydyti širdies ir kraujagyslių, ir smegenų kraujagyslių ligų, kurias sukelia hiperlipidemija, kontroliuoti ne nuo insulino priklausomu cukriniu diabetu ir gydyti nutukimą, be jokių toksinių ir šalutinis poveikis sukelia cheminių vaistų.Avižų yra mažai cukraus, daug baltymų, daug riebalų ir didelės energijos maisto.Ji tapo viena iš populiariausių sveikatos maisto produktų šiandien.

2, poveikį sumažinti kraujo lipidų

Avižų turi didelės įtakos kontroliuojant padidinti kraujo lipidų, ypač sumažinti mažo tankio lipoproteinų cholesterolio (MTL-C, blogojo cholesterolio).Avižų guma gali tapti sluoksnį apsaugine membrana ant pilvo siena, kuri yra geras maisto pacientams, sergantiems skrandžio opa.

3, kontrolės poveikis kraujo cukraus

Angliavandenių avižos reguliuoti gliukozės koncentraciją kraujyje, žmogaus kūno, kuris yra labai naudingas diabetikams, kai angliavandenių yra hidrolizuotas į gliukozę, kai jie patenka į organizmą.

4, antioksidacinį poveikį: avižų, yra taip pat svarbus šaltinis natūralių antioksidantų.Ovale a - sterolių turi tam tikrų antioksidantų efektą ir antibakterinis poveikis.

5, anti-vėžio poveikis: avižų ekstraktas, buvo nustatyta, kad sumažinti naviko augimą ir prailginti išgyvenimo trukmę, kuri įrodo, kad yra vėžio slopinančiais medžiagų avižos.

3, stabdžių aukštas kraujo klampumas ir trombocitų agregaciją: avižų ekstraktas gali gerokai sumažinti klampumo plazmos ir klampumo kraujas pagal didelės šlyties ir mažo poslinkio sparta.Todėl, avižų milteliai turi įtakos ir poveikio išvengti trombozės.

4. Taikymo kosmetika: avižų ekstraktas turi didelį poveikį alerginių odos, pagerina odos tepti, sumažina odos dirginimą, odos dirginimo ir odos skausmą sukelia egzemą; tai yra labai gerai gydyti senos odos; avižos taip pat yra geri koja poveikį ir valymo priemonė.

5, poveikis kiaulių sveikatos: avižų ekstraktas gali pagerinti atsparumą naujagimiams paršeliams.Ekstraktas yra rafinuotas beta dextran, kuris yra ne polisacharido krakmolo (NSP) dažniausiai būna pluoštinių grūdų, pvz., avižų ir miežių.Beta gliukanas yra paprastai laikomi kaip anti mitybos veiksnys pašarų.

NET WT 100-1000g
Naudoti Įstaiga
Tipas blizgučiai
Modelio Numeris YM
Kiekis 8888
Komponentas Avena sativa) ekstraktas 20

Panašūs produktai