2021 Mados Moterų Lūpų Spausdinti Tshirts Streetwear Stovėti Kaklo, Rankovių T Marškinėliai Vasarą Ponios Baltos Spalvos Marškinėlius Atsitiktinis Moterų Viršų

€4.98

-40%

€8.30

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: lūpų viršų, marškinėlius moterims medvilnės cucci, vyriški striukė 2020 medvilnės, marškinėlius moterų 2020 m. pearl, lūpų marškinėliai, marškinėlius ilgai moterų medvilnės, lūpų china marškinėliai, marškinėlius moterims medvilnės feminizmo, lūpų marškinėliai, marškinėlius moterų 2020 m. mp.

Dydžių lentelė

Savybės:

1. Pagamintas iš lengvas, kvėpuojantis audinys, flowy ir ne lipnus ne visi, minkšta, tai patogu dėvėti visą dieną. 2. Tinka nuo S iki 3XL, 2 spalvų pasirinkimas.Prašome nuorodą Dydžio Diagramos ir pasirinkti savo dydį. 3. Pynimas V kaklu, be rankovių, kietas & print, traukti m. pabaigos.Pagrindinio viršuje su šiek tiek paūmėjimo, paprastas, bet mados.Jis turi puikią ilgio, todėl jūs galite kovoti su savo kelnės arba šortai. 4. Paprastas atsitiktinis stiliaus, tinka kasdien dėvėti.Paprastas modelis, lengviau accessorize ar suknelė.Tai viršuje yra puikus laisvalaikio, kasdien, šalis, darbe, namuose, išeina, naktį, dieną, paplūdimys, mokyklos, vestuvėms, poilsis, ir tt.Galite suknelė jį aukštyn arba žemyn įvairioms progoms. 5. Plauti rankomis šaltame, ar ne bleach, pakabinti sausas, mažai geležies, jei reikia. Mados dizaino, 100% visiškai Naujas, aukštos kokybės! Produkto informacija: Medžiaga: Poliesteris Iškirpte: O Kaklo Rankovės: Berankovis Ilgis: Reguliarus Modelis Rūšis:Spausdinimo Stilius: Atsitiktinis Lytis: Moteris Proga: Laisvalaikio, kasdieninis, šalis, darbe, namuose, išeina, naktį, dieną, paplūdimys, mokyklos, vestuvėms, poilsis, ir tt.Drabužio priežiūra: plauti Rankomis šaltame, ar ne bleach, pakabinti sausas, mažai geležies, jei reikia, Pakuotės turinys:1pc Moterų top Dėmesį: Prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš jus pirkti!!!Spalvos gali šiek tiek skirtis, priklausomai nuo kompiuterio ir monitoriaus Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū (Visi matavimo cm ir atminkite, 1cm=0.39 colių)

Audinio Tipas Broadcloth
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Spausdinti
Drabužių Ilgis Reguliariai
Apdaila NĖRA
Lytis MOTERIS
Medžiaga Poliesteris
Amžius Amžius 18-35 Metų
Viršūnės Tipas Tees
Apykaklės STENDAS
Sezonas Vasaros
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Modelio Numeris J0706
Prekės Pavadinimas ZHDAOR
Stilius Atsitiktinis
Elemento Tipas topai
Rankovės Stilius Reguliariai

Panašūs produktai