10Yards Rose Mažų Bangų Šilko Siuvinėjimo Rankų darbo Nėriniai "PASIDARYK pats" Drabužiai, Aksesuarai, Plotis 4cm YN602

€7.74

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mondeo projektorius h7, kelnės žiemos veidrodėliai, iphone xr sunku atgal, meizu m3 pastaba nežiūriu, movi vyresnio amžiaus whatsapp, oranžinė led bmw e39, pin akrilo buldogas, metalo vario o žiedas, lg aksomo atveju neon.

Audinio Medžiaga: Mesh nėrinių Audinio Plotis: 4cm Audinys Spalva: Balta Įkrova: 10 metrų / pak (1Yard=91cm )

Audinio Funkcijos: Tinka bet kokia apranga "PASIDARYK pats", Užuolaida,Vestuvių suknelė, papuošalai,Apačioje švytuoklės, Su ornamentais, ant apykaklės, Iškirptės, Sijonai, viskas yra labai gražus

Labai ačiū už jūsų apsilankymo.

Parduotuvė skelbimas:

Mes saugome visi produktai yra visi realus šaudymo.Tačiau dėl šviesos, Kampas, ir kompiuterio ekrane skirtingų priežasčių.Gali būti, kad kai kurie off spalvos.Taigi, jei negalite priimti, prašome užpildyti mokėjimo.

Pristatymas:

Nemokamas pristatymas užsakymas bus išsiųstas Kinija paštu, oro paštu.Tačiau, jei užsakymo suma daugiau nei US$200.00,mes išsiųsti tik EMS nemokamas pristatymas.

Kinija paštu, oro paštu, paprastai prekė atvyks su 15-30 darbo dienų po to, kai buvo paskelbtas.Kažkada muitinės ar oras problema, ji bus atidėtas keletą dienų.

Klientų aptarnavimas:

Neigiamą arba neutralų atsiliepimą veikia mūsų verslu, todėl, jei turite problemų, prašome leiskite mums žinoti, prieš išvykstant atsiliepimus, nes Mes esame laimingi, kad problemas išspręsti taip greitai, kaip mes galime.

Atsiliepimai:

Klientų pasitenkinimas yra labai svarbus, Jei jus tenkina prekė jums užsisakyti, prašome palikti teigiamą atsiliepimą.Jei esate nepatenkintas prekės gavote, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes norėtume dirbti kartu su savimi, išspręsti bet kokius ginčus.Tikiuosi, kad mes turime geras bendradarbiavimo.

Plotis 4cm
Technics Žakardo
Prekės Pavadinimas Yesdeny
Apdaila Nėriniai
Audinio Tipas Akies
Funkcija Eco-Friendly
Produkto Tipas Nėriniai
Modelio Numeris YN602
Medžiaga 100% Poliesteris

Panašūs produktai