Y&H HDMI suderinamus Vaizdo įrašymo Plokštę, DSLR Fotoaparatą "iPhone" / "Android" Išmaniųjų Telefonų Live Transliacijos ezcap270

€48.42

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tv, ezcap hdmi, wirecast, skaitmeninis tv imtuvas nešiojamas, ios hdmi užfiksuoti kortelės, pritaikyti hdmi usb, denio stream, "renault captur, ati vaizdo įrašymo kortelė, gyventi srautas.

Y&H HDMI Žaidimas Užfiksuoti Kortelės HD 1080P Vaizdo Įrašas ir Transliacija už " iOS " ir "Android" Sistema ezcap270

Aprašymas:

Išpopuliarėjus tiesioginę transliaciją, žiūrėti vaizdo įrašus buvo labai lengva.Su viena spustelėkite bendrinimas, jūs galite bendrauti su draugais ir artimaisiais realiu laiku, taip kad kiekvienas gali matyti tiesiogines transliacijas, tiek daug jaunų žmonių, dabar dalis jų gyvena per tiesiogines transliacijas ant visų platformų. (FaceBook, Youtube, Twitter...) Su ezcap270 HD Žaidimas Užfiksuoti Kortelės,galite transliuoti ir įrašinėti žaidimo lengviau.transliacijos HD vaizdo lauko su skaitmeninės vaizdo kameros, Bet taip pat Vaizdo įrašymo Įrenginys - Įrašo HD vaizdo įrašus į savo sumanaus telefono.

Savybės:

【"iOS" ir "Android" Sistema】Prieš tai, beveik nėra užfiksuoti kortelės gali padėti " iOS " live streaming.Mes sukūrėme novatoriškus App - EZLive, ji veikia su ezcap270 Gyventi Lauke puikiai.Jis palaiko tiek " iOS " ir "Android" išmaniojo telefono sistema.Tai yra puikus projektas. 【Carpture Kortelę Live Transliacijos】 -- HD Filmavimo gyvai vaizdo transliaciją.Garso ir Vaizdo recordability iš išorinių įrenginių per HDMI prievadą, Lengvai stream " ir Įrašyti,bendrinti savo žaidimo, kad Tampyti, YouTube ir facebook. 【1080P@30FPS Filmavimo】-- Nuostabiu 1080p kokybe 30 kadrų per sekundę.Tai gali rodyti HDMI turinio, vaizdo įrašymas, žaidimų įrašymą ir kitų funkcijų išmanusis telefonas.Paspauskite Mygtuką,Užfiksuoti Nuotrauką arba Įrašyti HD vaizdo įrašus į savo sumanaus telefono.Įrašykite savo gerų akimirkų. 【Momentinių Gameview】-- Stream su aukščiausios low latency technologija.Tinka IOS10 arba aukščiau,iPhone 5SE ar aukščiau.Android4.4 arba daugiau, palaiko USB įrenginio kaip modemo naudojimas. 【Plug-N-Play】-- HD Žaidimas Užfiksuoti Kortelės, upelio ir Įrašyti PlayStation 4, Nintendo Jungiklis,DSLR,Skaitmeninis Fotoaparatas,Xbox Vienas, Xbox 360,Wii U,webcam ir daugiau (paprastasis HDMI).NEREIKIA dirbti HDCP prietaisai.

Pastaba:

ezcap270 doesnot paramos 1080i formato vaizdo įvestis.Prašome patikrinti, hdmi skaitmeninio fotoaparato, prieš pirkdami prietaisą: Prijunkite savo fotoaparatą prie TELEVIZORIAUS, ir pranešimas, ekrane 1080P ar 1080i į jūsų TV.

1.Suderinami prietaisai:

Įėjimas: PlayStation 4, Nintendo Jungiklis,Skaitmeninis Fotoaparatas, Xbox Vienas, Xbox 360,Wii U,webcam ir daugiau (paprastasis HDMI)

2.Live Stream:

Lengvai transliuoti ir dalintis Tampyti, YouTube ir facebook

3.Sistemos Reikalavimai:

IOS10 arba aukščiau, iPhone 5SE ar aukščiau.Android4.4 arba daugiau, palaiko USB įrenginio kaip modemo naudojimas.

4.Transliacijos/Raiška:

720 x 480 (60p), 720 x 576 (50p), 1280 x 720p (50p), 1280 x 720p(60p), 1920 x 1080 (30p)

Komplektą Sudaro:

1X Game Capture HD 1X Micro USB į USB kabelis 1 X anglų Vartotojo vadovas

Tipas Vaizdo ir TV Imtuvo Kortelės
Vaizdo Įvestis Paprastasis HDMI
Tiesioginė Transliacija Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas Y&H
Sąsajos Tipas USB
Pakuotė Taip
Modelio Numeris ezcap270
Sistema "iOS" ir "Android"
Live Stream APP EZLive
Įrašyti/Stream Kokybės Max 1080P 30 fps
Prekė

Panašūs produktai