Elektros Šoko Impulso Žmogus Prostatos Masažas Vibratoriai Sekso Žaislas Vyrams Belaidžio Sukimosi Vyrų Analinis Butt Plug Stimuliatorius Masturbator

€24.93

-29%

€35.61

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyras bdsm, dildo, sėklidžių, prostatos massager, mano sekso žaislai, ge plug, sekso žaislas, analinis, massag prostatos, vyrų megztinis, lytis.

LEVETT Elektros Smūgio Impulsas Prostatos Masažas Vibratoriai Sekso Žaislas Vyrams Belaidžio Sukimosi Vyrų Analinis Butt Plug Stimuliatorius Masturbator

Pareigos: 2 Varikliai, 3 sukimosi+16 vibracijos režimai+16 Elektros skatinti režimai / Šildymas Medžiaga: Medicininės kokybės silikono & ABS & Metalo Savybės: Atsparus Vandeniui / Ftalatas Nemokamai Baterija: USB Įkrovimo Spalva: Juoda Pakuotė: Diskretiška pakuotė su mažmeninės prekybos dėžutės, pakuotės ir etiketės parodys, bet apie seksą žodžiai.

Apie Mus

Dekodavimo savo kūno paslaptis!Pažinkime mėgsta ir Mėgautis Žaislai Kartu!Tai LEVETT.Užsiima suaugusiųjų sekso žaislų pramonė nuo 2010 m., LEVETT pradėti iš HK ir JAV.Levett dizaino malonumų ieškotojams, šios specialybės vibratorius yra pagamintas nemokamai savo kūną ir sielą.Į nuotaikingas kreives bus suteikti išsamią elastingumą ir dinaminė galia bus pagyvinti savo kūną.Dabar mes yra labai didžiuojasi tuo, kad tarptautinė garsaus prekės ženklo.Daug dėmesio skiriame efektyvios paslaugos, toliau pateikti vartotojams aukštos kokybės ir intymių žaislų.

Pristatymas:

1, Produktai yra siunčiami iš Kinijos Paštu Registruotu Oro Paštu, pasiekti dauguma šalių per 9-25 darbo dienų. 2, Pristatymo laikas priklauso nuo paskirties ir kitų veiksnių, ji gali užtrukti iki 30 darbo dienų.

Otherpolicies:

1, Mes ne atsakingasis už bet kokius muito ar importo mokesčių. 2, Mes palikti TEIGIAMĄ ATSILIEPIMĄ gavęs mokėjimą, prašome susisiekti su mumis jei jums nėra įvykdytos. 3, Visi pranešimą bus atsakyta per 1 darbo dieną.Jei jūs neturite gavo mūsų atsakymą, prašome vėl išsiunčiate savo žinutę ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau. 4, Rimtas pirkėjas tik!Pateikite kainos pasiūlymą tik tada, jei jūs sutinkate su visomis produkto.

Aprašykite savo prekinių ženklų istoriją, įskaitant kūrimą ir plėtrą, terminus, etapus ir pan.

Baterija USB Įkrovimo
Nepadori Nuotrauka No
Modelis 3 Rotacijos + 16 Vibracijos + 16 Elektriniu režimu
Atsparus vandeniui 100%
Funkcija Vyrams, Poroms Suaugusių Moterų Sekso Žaislai
Modelio Numeris 19042
Medžiagos Medicininio silikono + ABS
Seksualinio Pobūdžio No
Dydis 110*90*28mm
Prekės Pavadinimas LEVETT
Kilmės KN(Kilmės)
Kokybė 100% Nauja Ir Aukštos Kokybės Super
Elemento Tipas Analinio Sekso Žaislai
Kontrolės Belaidis Nuotolinio Valdymo Pultas
Medžiaga Silikono

Panašūs produktai