70A 100A 150A 200A 300A Bluetooth Baterija Su BMS LCD Displaly 13S-24S LiFePo4/10S -24S Li-ion/15S -24S LTO ličio Titanatas

€95.67

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 150a, 5s bms lto, yinlong, lto, bms uart, 8s bms lifepo4, bms 4s, 150a / esc, 48v "bluetooth" bms, baterija ličio titan.

70A 100A 150A 200A 300A Bluetooth Baterija Su BMS LCD Displaly 13S-24S LiFePo4/10S -24S Li-ion/15S -24S LTO ličio Titanatas

Mes turime anglų/Kinų versija APK ,ir kiti įdiegti failus, bei prisijungti dokumentus.

Jei jums reikia, pls duok man savo el. pašto todėl, kad aš galiu siųsti juos jums.

Rusija kalba video :

BMS baterija apsaugos valdybos funkcija aprašymas:

Parama : 10S -24S li-ion baterija 13S -24S lifePo4 baterija 15S -24S LTO baterija numatytasis yra li-ion parametrus.kai telefonu galite prijungti "bluetooth", galite spustelėkite ir nustatyti Li-ion lifePo4 / LTO parametrų Vieno elemento įtampa aptikimo diapazonas 1V-4.6 V. Didelio tikslumo aptikimo ląstelių įtampos paklaida yra mažiau nei 5MA Įkrovimo srovė 50A Impulsinė srovė: 70A 100A 150A 200A 300A pasirinkti Balansas srovė :200MA .Kontroliuojamas išlyginimo režimu, kai baterija yra pradėtas, slėgio skirtumas gali būti aptikta aptikta slėgio skirtumas bus didesnis, nei nustatytas vertės.Didelio tikslumo kulono counter funkcija temperatūros kontrolės, aptikimo Salė greičio matavimo

1. Apsaugos valdybos paramos 10-24 ląsteles, bet baterija (ličio titanatas, geležies, ličio, trigubi, Li-ion , Lipo,lifepo4 ir pan.) (didesnis nei 18v)

2. Akumuliatoriaus įtampa aptikimo, įtampos aptikimo diapazonas 1-5v (mažiau nei 1v ir didesnis nei 5v negali būti aptikti), didelio tikslumo, integruota klaida mažiau nei 5mv, taikomas visose įtampos ribose, baterija naudojama, viršijimo Apsauga, per biudžeto įvykdymo patvirtinimo apsaugos įtampa gali būti nustatyta per šį intervalą.

3. Kontroliuojamos išlyginimo metodas, mokestis gali būti subalansuota nustatyti, kad skirtumas slėgis yra didesnis, nei nustatyta vertė.

4. Srovės matavimo (parama per 300a srovės matavimo)

5. Didelio tikslumo coulometer funkcija, remiantis dabartiniu metu neatsiejama, tiksliai apskaičiuoti likusį akumuliatoriaus talpa, įkrovimo ir pan.

Apie pradžią ir close mygtukus: 1. Jei apsaugos valdyba yra uždarytas dėl neįprastos energijos tiekimui, tiesiog paspauskite mygtuką, norėdami pradėti BMS. 2. Normalios eksploatacijos metu, apsaugos valdyba, paspauskite ir palaikykite šį mygtuką ilgiau nei 5 sekundes, tada atleiskite mygtuką, apsaugos valdyba bus automatiškai įjungti išjungti, sustabdyti darbo, nulinės energijos sąnaudos, trumpam nuspauskite gali realizuoti ekranas atitikimo apsaugos valdybos atitikimo ekraną. 3. Apsaugos valdybos Jeigu išlydžio vamzdis nėra įjungta, daugiau nei 5 minutes, apsaugos valdyba bus automatiškai išjungti pagrindinio maitinimo šaltinio, nutraukti darbo, ir nulinės energijos suvartojimą. 4. Jei BMS yra išjungtas, nes 2-oji ir 3-ioji priežastis, jūs turite paspauskite ir palaikykite įjungimo mygtuką 3 sekundes pradėti normalų apsaugos valdyba. 5. Jei atitikimo ekranas yra prijungtas, paspauskite šį mygtuką, netrukus pereiti į ekraną. 6. Prašome užtikrinti, gera izoliacija maitinimo mygtuką, nes kitaipBMS galia negali būti automatiškai išjungiami.6. Parama Android telefonas nustatyti įvairių akumuliatoriaus parametrus, žr. bendrąją įtampą ir srovę informacija

7. Paramos ekrane parodo baterijos statusą, parametrai, kiekvieno vieneto įtampa

8. Remiantis motorinių Salė impulso nustatymo greitį, ir gali apskaičiuoti likusį rida

9. Nepriklausoma 6-way temperatūros matavimo, galite nustatyti temperatūros per-temperatūros apsaugos vertė

10. Dual nepriklausomas kontrolierius realaus laiko stebėjimo programa, plius du apsaugos, niekada katastrofos!

11. Ekrano maitinimas 24V-150 V

11.Apsaugos valdybos dydis: Ilgis 15.5 CM Plotis 7CM Storis 2,5 CM

Pastaba: Tai yra griežtai draudžiama atskiras pagrindinės plokštės nuo maitinimo laive, kai apsaugos valdyba yra mokama.Prašome atjunkite B+ ir B - iki atsijungimo pagrindinės plokštės ir maitinimo laive, ir ištraukite išlyginimo linija!Kitaip jis bus sudeginti apsaugos valdyba! ! !Apie borto "Bluetooth": 1. Po BMS darbai paprastai, "Bluetooth" įjungta, ir jūs galite ieškoti ir prisijungti šiuo metu: Pavadinimas: BMS_ANT Porą password: 1234 Idėja: Po BMS dėl laukimo, "Bluetooth" galia bus automatiškai išjungtas (jei "Bluetooth" yra prijungtas, jis negali būti išjungtas), "Bluetooth", negali būti šiuo metu prisijungęs (automatinis budėjimo režimas nustatomas ne dabartinis 3 minutes), gali būti išleidžiamos, ar įkrauta, BMS Po srovė yra aptikta, laukimo automatiškai bus išleistas ir "Bluetooth" bus pasuko atgal.Prieš ieškoti Bluetooth signalus, prašome įsitikinkite, kad BMS yra ne laukimo.Jei ji yra ne rasti ne vieną kartą, pabandykite keletą kartų.Apsaugos valdybos kalibravimas: 1. Monomero įtampos kalibravimas: Ji gali būti koreguojama "sistemos atskaitos įtampa" (default 3.0 ar taip), ir pamažu didinti ir mažinti pagal 0.001, ir monomero įtampos vertė gali būti pakeista iki tol, kol tiksliai! 2. Iš viso slėgio kalibravimą: Jūs galite pakeisti visą slėgio reguliavimas "iš viso slėgio kalibravimo parametras" (numatytasis 3330 ar taip), norėdami pakeisti viso didelio slėgio, kol ji yra tiksli! 3. Dabartinis kalibravimas: Jūs galite keisti esamą koreguojant "dabartinės jutiklis range" ir lėtai pakeisti dabartinę tol, kol ji yra tiksli!Pastaba: Prašome nekeisti "Power Pradėti Dabartinį" elemento parametrų nustatymas.Jei jis yra per didelis, jis gali sukelti MOS vamzdis turi būti sudegintas ir iškrauti! ! !Apie automatinio išlyginimo funkcija: automatinio išlyginimo funkcija yra daugiausia funkciją, nustatyti baterijos skirtumas.Vartotojas turi naudoti baterijos, kai ji yra pilnai įkrauta, arba beveik pilnas.Kai baterija beveik visiškai įkrauta, atjunkite įkroviklį ir spauskite "Automatinio išlyginimo", apsaugos valdybos automatiškai išlyginti, kol baterija slėgio skirtumas yra mažiau nei 0,001, ar vartotojas paspaudžia "automatinio išlyginimo" išjungti dar kartą, ar automatinio išlyginimo yra įjungtas, ar išjungtas, galite perjungti ekrano "system status" peržiūrėti "išlyginimo" "Statusą, jei "Auto EQ" langas, tai reiškia, kad automatinio išlyginimo darbai!

Modelio Numeris EJ-BMS8S-24S
Už Li-ion batttery 10S -24S
Už Lifepo4 baterija 13S -24S
Už LTO baterija 15S -24S
Impulsinė srovė 70A/100A/150A/200A/300A
Prekės Pavadinimas E&J
Priedų Tipas Baterijos Priedai

Panašūs produktai