Y68 Smart Laikrodžiai Fitness Tracker Širdies ritmo Monitorius Kraujo Spaudimą Kelis Sporto Režimas Vyrai Moterys elektroninės Muzikos Smartwatch 20

€7.48

-29%

€10.68

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smartwatch, vyrai smart žiūrėti, p8 smart žiūrėti, vyras smart žiūrėti, hs6620d smart žiūrėti, lige smartwatch moterims, gt88 smart žiūrėti, smartwach vandeniui, y68, smartch žiūrėti.

Y68 Smart Laikrodžiai Fitness Tracker Širdies ritmo Monitorius Kraujo Spaudimą Kelis Sporto Režimas Vyrai Moterys elektroninės Muzikos Smartwatch "europa 2020"

Renginiai [Music Control] prijungus mobilųjį telefoną, laikrodį gali kontroliuoti žaidėjas, kad mobilusis telefonas.Kai mobilusis telefonas groja muzika, ilgai ir paspauskite enter, galite naudoti žiūrėti kontroliuoti mobiliojo telefono groti/sustabdyti, ankstesnis dainos ir kitos dainos. [Oras] telefonas gali rodyti realiu laiku statusą orai dial sąsaja.Ši funkcija turi būti prijungtas prie APP, ir mobilusis telefonas turi atidaryti GPS koordinates ir leidžia app gauti pranešimą leidimo mobiliojo telefono buvimo vietą.Orų informacija bus atnaujinta tada, kai telefonas yra atjungtas ilgą laiką arba GPS vieta yra išjungtas. [Pasinaudoti mode] yra penkių rūšių naudotis apyrankė: vaikščioti, bėgioti, važiuoti, praleidžiant, ir futbolo.Spustelėkite enter, kad pradėtumėte įrašymą metu naudotis ir kalorijų, gautų, kurios gali būti kontroliuojamos arba baigėsi žiūrėti. [Širdies ritmo ir Miego Stebėjimo]: išmatuoti širdies ritmas, galite nustatyti, realaus laiko, širdies ritmo stebėjimo arba rankinis tracking app.Ji taip pat remia miego stebėjimo, kuris fiksuoja, gilus miegas, lengvas miego, būna vėlu ir miega.Aiškiai suvokti savo fizinį per vieną dieną/savaitę/mėnesį. [Sėdimas Priminimą]: Plėtoti mokslo įpročius ir veiksmingai atsispirti sub-sveikatos. [Nauja Sporto Žiūrėti]: naujas 1.3-colių ekranas yra didesnis ir storesnis tekstas ekrane, kuris gali aiškiai skaityti laiko ir duomenų, net ir esant akinimo, priėmimo spalva labiau realistiškas.Fitneso žiūrėti app yra "wearfit 1.0", kurią galite atsisiųsti iš "app store" arba "Google Play" parduotuvę, ir prisijungti prie išmaniojo telefono per "Bluetooth". [Multi-Funkcija]: Pedometer, Sėdimas priminti, Širdies ritmo monitoringo,Miego stebėjimo, Veiklos Stebėjimo, Ryšių priminimas, SMS priminimą, Žadintuvas, žadintuvas, socialinių TINKLŲ (Facebook, WhatsApp, "LinkedIn", Instagram, ir "Twitter") [Smart Dovana Jums ir Mėgėjams]: Tai nauja atnaujinti smart žiūrėti su tiek daug funkcijų, paprasta naudoti.Jis tinka bet kokio amžiaus asmenys.Mūsų smartwatch yra geriausias jūsų pasirinkimas, jūs won ' t regret.Eiti ir gauti savo gerbėjams didelis siurprizas!Kitą kartą jūs ieškote Dovanų Idėjos jai ar jam, tada tai Metu jie bus laimingi. [Po-salesIf] produktas turi kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis el. paštu.Mes padarysime viską, kad pateikti jums su po-pardavimo garantija Žiūrėti negali būti dėvimi už plaukimo ir maudymosi.Tik ekranas, atsparus vandeniui.

Kilmės KN(Kilmės)
SIM Kortelės Prieinamos No
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Stilius Mados
ROM <128MB
Baterijos talpa 120-180mAh
Kelis Ratukus Taip
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima Taip
Sistema ios
reloj Amazfit GTS
Funkcija Noctilucent
Smart Watch "Android" Smart Žiūrėti 2020 M.
Tinklo Režimas 2G
Mechanizmas Taip
Bylos Medžiaga Plastikiniai
Prekės Pavadinimas OUIO
Baterija Nuimamas No
Kalbos Graikų
Ekrano Dydis 1.3
Judėjimo Tipas Elektroninis
GPS No
Sertifikavimo CE
Atsparus Vandeniui Klasė Gyvenimo Vandeniui
Ekrano Formos Aikštė
Grupė Nuimamas Taip
Rezoliucija 240*240
Galinio Vaizdo Kamera NĖRA
Suderinamumas Viskas Suderinama
Tipas Dėl Riešo
RAM <128MB
Juostos Medžiaga Silikagelis

Panašūs produktai