13x4 Bob Nėriniai Priekiniai Žmogaus Plaukų Perukai Moterims Ombre perukas žmogaus plaukai Šviesūs, Ruda Pabrėžti Perukas Tiesiai Nėriniai Priekiniai Perukas 150 250 H

€57.66

-49%

€113.06

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: plaukų žmogaus perukas, ombre spalvinga nėriniai priekiniai perukas, beeos šviesūs žmogaus plaukų perukas, perukas, violetinė lacefront žmonių plaukų perukas, svajonė perukas, fontel nėrinių uždarymo perukas, 1 tiesios nėriniai priekiniai perukas, bob perukas, hot sexy moteris nuotrauka.

Prekės Informacija

Modelis Ilgis:

16" 180% Tankis 13x4 Vidurinė Dalis Perukas

Modelis Ilgis:

14" 180% Tankis 13x4 Vidurinė Dalis Perukas

Bžūp Statybos

Maloniai Primena

1.Prašome nedvejodami naudoti bet kokią P. O. BOX.adresas, siuntinio, gali būti prarasta ar negali būti vežamos.

2.Prašome naudoti Fizinį adresą apima kambario numeris ir teisingą telefono numerį, ir įsitikinkite, kad yra kažkas, kad ženklas paketą, "Palikite prie durų" paketą, gali prarasti, gresia didelis pavojus.

3.Mes rekomenduojame u palikti savo teisingą telefono Nr.laivybos bendrovė susisiekti.

4.Dėl saugumo klausimas yra vis daugiau ir daugiau sunkių kai kuriose srityje, mes neatsakome už paketą prarado šiais atvejais:

a.- Pristatymo adresas yra neaišku, ar negerai, DHL, nebus galima rasti.

b.Niekas galėsite prisijungti paketą ir DHL palikti duris, pavogtas paketas

c.Pasirašo, kad kažkas jums nereikia žinoti, o tai reiškia, kenkėjiškų pavogtas

Apie Atsiliepimą

Būsime labai dėkingi, jei u galite palikti mums 5 žvaigždžių TEIGIAMŲ atsiliepimų su 4-5 paveikslėlių.Jūsų gera apžvalga yra didelis paskatinimas mūsų sunkaus darbo darbuotojų.Iš dėkingumo,mes atsiųsime jums $5 atgal.Jei esate nepatenkintas prekės gavote, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes norėtume dirbti kartu su u išspręsti bet kokią problemą.

Aptarnavimas Po Pardavimo

Jei u nepatinka, plaukų ir norite ją grąžinti,prašome susisiekti su mumis laiką.Mes suteiksime kokybiškas paslaugas,-VIETOS NEMOKAMAI GRĄŽINTI padėti jums grįžti į paketą.Tai yra viskas, kad Apsaugotų jus.

Kitos Paslaugos

Mes galime tiekti daugiau paslaugų žemiau:

1.Didmeninė.

Mes bus pateikti jums produktų sąrašą, ir didmenines prekybos kainą,jei jūs tiesiog atidaryti verslo,taip pat galime tiekti jums nuotraukos ir vaizdo įrašai, jei jums reikia.

2.OEM.

Mes ilgą istoriją gamykloje,todėl mes galime gaminti plaukus, kaip jums reikia.

3.Paketas/Caps/Kortelės Priėmimo

4.Pritaikytas Tvarka.

Mes galime pritaikyti perukai, pavyzdžiui, nėriniai uždarymo wig/nėriniai priekinės wig/360 nėrinių priekinės wig/viso nėrinių žmogaus plaukų perukas tekstūros, pavyzdžiui, šilkiniai tiesiai/body wave/keistą garbanotas/giliai garbanotas/afro keistą garbanotas/keistą tiesiai.Ir pats į ryšulius ir dangčius.Jei jums reikia biger dangtelis arba mažų bžūp wig arba kitos spalvos,prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl www.adeira.lt pranešimą.

Prekės Pavadinimas doores
Bazinė Medžiaga Prancūzų Nėriniai
Žmogaus Plaukų Tipas Brazilijos Plaukų
Tankis 150% 180% 250%
Valsčiaus Prieš Nupeštos Su Kūdikio Plaukų
Plaukų Klasės Remy Plaukai
Tekstūra Tiesiai
Kepuraitė Dydis M 21.5-22.8 colių
Plaukų Spalva Medus Šviesūs Akcentas Tamsiai Ruda
Tinka Miršta Spalvų NĖRA
Nėrinių Spalva Vidutinio Ruda

Panašūs produktai