Vaikai Mediniai Atminties Matchstick Šachmatų Žaidimas Blokuoti Stalo Žaidimas Švietimo Spalva Pažintinių Gebėjimų Žaislas Vaikams Indoor Games

€6.56

-32%

€9.65

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šachmatų lenta, montessori žaislas, šachmatai magnetiniai medienos, žaidimas, stendas medienos objektas, kūdikių montessori, mažas šachmatų, amatų medienos, juoda atminties valdyba, laimingas atmintis.

Vaikai Mediniai Atminties Matchstick Šachmatų Žaidimas Blokuoti Stalo Žaidimas Švietimo Spalva Pažintinių Gebėjimų Žaislas Vaikams Indoor Games

Kulka Taškų:

1、Mąstymas, Gebėjimas Auginti: žaidimas gerina vaikų mąstymo gebėjimų ir praktinių gebėjimų.Rasti spalvų vėliavos valcavimo kauliukai.

2、Saugus ir netoksiškas: Mūsų atminties žaidimas skirtas lavinti vaiko motorinius įgūdžius.Jis yra pagamintas iš saugios ir netoksiškos medienos medžiagos su lygaus paviršiaus, siekiant išvengti kenkia jūsų vaiko rankas (dydis: 6.88*6.88*2.16 visų).

3、Spalvų Pažinimas: Tai atminties šachmatų žaidimas lavina vaikų atmintį, sugebėjimus, padėti atrasti savo talentus.Jis ne tik gerina kūdikio trimatis vaizduotę, bet ir skatinti vaikų spalvų pažinimo.

4、Kaip Žaisti: Roll kauliukus rodyti spalvas, rasti atitikimo spalvos smeigtukai ant stalo ir surinkti kuo daugiau šachmatų, kaip įmanoma (kai žaidžia su kitais vaikais).

5、3 Būdų, kaip Žaisti: šis žaidimas turi 3 žaisti būdų, kaip smagiai namie ar kelyje.Galite pasikviesti šeimos nariai ar draugai.Ateiti ir atrasti daugiau įdomių būdų, kaip žaisti, tai atminties žaidimas.Išsamią žaidimo, prašome žiūrėti daugiau instrukcijas žemiau.

Aprašymas:

Žaidimas gerina vaikų atminties, spalvų suvokimą, gebėjimą logiškai ir smalsumas.Tiek senyvo amžiaus žmonės ir vaikai gali juo naudotis atminties.

Kaip naudoti:

1. Įdėti išsimėtę karių į skyles, važiuoklės atsitiktinai, ir prisiminti, kad spalva ir vieta jums pateikti.

2. Žaidėjas pradeda roll kauliukus su tam tikra spalva, rasti pėstininkas, kad spalva.

3. Po to, kai jūs ją rasti, jūs galite ištaisyti, jei ji yra neteisinga, įdėti jį atgal į vietą.

4. Žaisti iki galo, pamatyti, kas laimi daugiau pėstininkai ir kas laimi.

Specifikacija:

Tipas: atminties žaidimas

Medžiaga: aukštos kokybės medienos ir eko-draugiškas rašalo, dažų

Amžius: vaikams nuo 2 metų, suaugusieji ir vyresni vaikai

Pakavimo Sąrašas:

1*6-sided dice

24*Pėstininkas Baras(6 skirtingų spalvų)

1*Ratų Važiuoklė

24*Skylės (7.7" DIA)

Įspėjimas NĖRA
Modelio Numeris ŽAISLAS
Kilmės KN(Kilmės)

Panašūs produktai