Užsakymą/ Oda automobilių sėdynės padengti Chevrolet CRUZE PLAUKTI MEILĖS AVEO EPICA CAPTIVA Kobalto Malibu lacetti optikos reikmenys

€119.14

-59%

€297.84

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: aksesuaras " chevrolet sail, chevrolet cobalt, lauke tesla modelis 3, porankiai chevrolet lacetti, chevrolet captiva durų dangtis, chana cs35, nustatyti sėdynių užvalkalai " chevrolet sail, kobalto, chevrolet cruze, chevrolet kryžius.

Oda : Greitai džiūstantys: pluoštas-specifinė struktūra griovelio, nei kitų bendro pluošto, pvz., poliesterio pluoštas sugeria prakaito greičiau, ir platinimu biudžeto įvykdymo patvirtinimo, kad būtų laikyti sausas ir kietas.Stabilios; nėra lengvai rūgščių, šarminių metalų korozijos; tolerantiškas šilumos.Sklandžiai ir minkšta: struktūros audinys gali suteikti minkšto audinio audinio, audinys lygus, mažina odos sudirginimą.1, sausas valymas, gali būti, plauti, sausas valymas geriausių rezultatų;2, kai skalbimo, prašome naudoti mažai šarminių ploviklių;3, geriausias skalbimo temperatūra 30 laipsnių Celsijaus;4, kai skalbimo minkštu šepetėliu artimųjų ploviklio šveitimas, po išlyginti natūralus sausas, nėra skalbimo mašina, dehidratacija;5, kietas ir vėdinamoje vietoje, kad išdžiūtų;6, kai patenka į surinkimo krepšį.Elemento Tipas : Interjero Aksesuarai Sėdynių užvalkalai Prekės Pavadinimas : custom Automobilių Sėdynių užvalkalai Prekės Parama : Priekinės sėdynės oro Pagalvė skylių & Salf diržo skyles Punktas Medžiaga : Aukštos Kokybės Odos Punktas Putų storis : 10 mm Prekės Procesas : Patvarus Reljefinis Oda su 10 mm Putų Paddin Prekės Spalva : Juoda balta raudona smėlio Prekės Kilmės Vieta : Žemyninėje Kinijoje Punktas Pakavimo apima : 2 x priekinės sėdynės apima 3x galinių sėdynių užvalkalai 2x pagalvės Prekės Siuntinį : rinkinys, automobilių sėdynių užvalkalai ( Priekinis + Galinis ) automobilių sėdynių užvalkalai, Mes galime pagal užsakymą kitų automobilių modelių , pavyzdžiui, "Volkswagen", BMW, "Mercedes-Benz "Audi", "Porsche" Opel "Toyota" Infiniti "Honda", "Nissan" Mazda "Lexus " Jeep", "Subaru" Mitsubishi Suzuki Karūna Kia Hyundai Ssangyong

MG Peugeot DS Renault Citroen "Land Rover" Jaguar "Alfa Romeo" Fiat " ir "Maserati" Volvo "Škoda" BYD Great Wall Haval Chery Geely Lifan

Tokius modelius I naudoti BMW " ir "Audi", kaip pavyzdys, iliustruojantis, kad mes esame labai profesionalus, nereikia nerimauti, bet kokybės ir dydžio problema, sveiki atvykę į naujų ir senų klientų pirkti!

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1)LAIVYBOS VISAME PASAULYJE.(Išskyrus tuos atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2)Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4)vaizdus, rodomus nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5)PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6)Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7) Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1)Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.

2)Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti,ir savo telefono numerį.

3)Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš www.adeira.lt.

4)Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.

1)12 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2)Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Jūs sutinkate, kad visus pirmiau išvardytus politikos po užsakymo dėl www.adeira.lt!

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus Mes prašome, kad jūs nedelsdami susisiekite su mumis.

PRIEŠ jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Elemento Tipas Sėdynių Užvalkalai & Palaiko
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Taikoma Sezonas Keturis Sezonus
Elemento Ilgio 60cm
Prekės parama Oro pagalvės priekinės sėdynės
Elemento Aukštis 50cm
Putų Storis 10 mm
Elemento Plotis 55cm
Medžiagos Tipas Aukštos kokybės odos
Punktas Apima Priekiniai ir Galiniai sėdynių užvalkalai
Mfg Serijos Numeris individualizuotos automobilių sėdynių užvalkalai
spalva juoda balta ruda raudona
Suderinama Transporto Priemonių Dangtelis Tinka visos Standartinės Automobilių Sėdynės
Prekės Svoris 6kg
Nustatyti Gabalas 8
kilmės vieta Pagaminta Kinijoje

Panašūs produktai