Aliuminio Lydinys Nešiojamojo kompiuterio Aušintuvas Stovi, Nešiojamų Ultra Plonas Tylus Sąsiuvinis Radiatorių Nešiojamojo KOMPIUTERIO Kompiuterio Aušinimo Padas

€19.01

-30%

€27.55

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 120mm radiatorių, p106, nešiojamojo kompiuterio dulkių, plonas cpu radiatorius, ventiliatorius slim, pc vandens radiatorių, pi pc radiatorius, bazinė aušintuvas, hp pi06, baterija p106.

[Puikius Aušinimo Rezultatus] Didelės aliuminio lydinio vielinio tinklo,konvekcinės oro įleidimo dizaino su skirtingų vėjo greitis, suteikia jums cool patirtis.

[Galingas, ultra-quiet ir didelio efektyvumo] Žemas triukšmo turbo varikliu padėti cirkuliuoja šilumos perteklių į savo kompiuterį ir greitai atvėsti be triukšmauti.

[Ergonomikos dizaino] apačioje yra ergonomiškai suprojektuoti, kėlimo mechanizmas, 6 reguliuojamas atramos aukštis, siekiant užtikrinti sveiką gyvenimo būdą, lengvai įdėti, butas, non-slip, žaisti žaidimus ar žiūrėti filmus labiausiai patogus kampas.Palaiko 12-18 colių nešiojamieji kompiuteriai.

[Dual USB prievadas] Dual USB prievado neužima nešiojamas USB sąsają.Dual USB yra skirta nešiojamieji kompiuteriai, garsiakalbiai, USB gerbėjai, ir taip pat gali būti prijungti peles, klaviatūras, USB atmintines, ir kitų įtaisų.

[High quality], Naudojant aukštos kokybės aliuminio lydinio metalo tinklelio medžiagos, su gera šilumos išsklaidymo ir patvarumo, anti-štampavimo ir atsparumas smūgiams.

Pastaba: žodžiai apie produktą, kai mes laivas yra siunčiami ranly, nereikia priimti tikros spalvos.

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: aliuminio lydinys

Dydis: 350x260x2m

Pakuotės Turinys:

1 * Nešiojamojo Kompiuterio Aušintuvas Stovi

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas cool-žuvis
Kilmės KN(Kilmės)
2 straipsnis Kompiuterio Aušintuvas Stovi
1 straipsnis Nešiojamojo Kompiuterio Aušintuvas Stovi
Linijos NĖRA

Panašūs produktai