Smart Klavišą Blade Valkswagen Magotan Smart Card klavišą,Mechaninė, Įdėkite mažą raktelį

€8.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kilimų hyundai i30, bosch jungtis, vw passat b6, 6xl polo marškinėliai, ašmenys pen, kilimų jaguar xf, bmw melodija, auris galiniai, naujas kvarcinis, 12v audi.

Smart Klavišą Blade Valkswagen Magotan Smart Card klavišą,Mechaninė, Įdėkite mažą raktelį

Apie mus:

whatsapp/wechat:+0086-15280404219

skype:maggie82343

Lockartist buvo įkurta balandžio 12,2012 Kinijoje ir prasidėjo užraktas forume svetainėje ir dabar buvo didžiausia platforma, skirta profesionaliam spynų bendrauti ir atlikti techninius mainai.

Be to,Lockartist pateikė savo internetinę parduotuvę ir tapo bendrovės atstovų, daugelis didelių markių,pavyzdžiui, JingJi,Keyline,KD,Lishi,Pakelti,YH,HUK,Sąžiningas,QS ir t.t., ir pasiekė didelę sėkmę, pardavimus ir iki šiol pardavė gaminių visoje Kinijoje ir į dešimtis šalių ir regionų pasaulyje, ir turi didelę reputaciją tiek namuose, tiek ir užsienyje.

Daugiau nei 5 metų, Lockartist buvo numatytas vidaus ir užsienio klientams labai naudingumo produktus ir puikias paslaugas.Dabar Lockartist bus pateikti šių puikių produktų, ypač klientus užsienyje, ir jie mokės tiesiogiai į mus ir gauti atsakymą ir mėgautis geresnės paslaugos.

Jis yra vienas, ir tik vieta apsipirkti pasaulio geriausių įrankių, spynų ir relavant priedai,su mumis profesinės spynų bus rasti kasdien dirbti paprasta ir lengva sukelti visi jums reikia yra įžuvinti mūsų parduotuvėje.Lockartist atlieka platų auto ir civilinės lock pick įrankiai,įvairių markių ir kategorijų klavišą pjaustymo mašinas ir jų accessaries, auto prietaisai,atsakiklis raktai ,lustai ir spynos,net baterijas.Mūsų platų pasirinkimą, tai leidžia mums tarnauti kaip virtuali universalinė parduotuvė internete visi locksmithing ir auto prieigos poreikius

DUK Klausimus

Sveiki atvykę į parduotuvę Lockartist šis puslapis yra ketina padėti jums išspręsti problemų per savo pirkimo,prašome susisiekti su klientų aptarnavimo atstovas, jei žemiau bendrą klausimą negalima išspręsti jūsų problemą.

1. kodėl verta Rinktis mus?

A. Professional: esame profesionalų komanda, automobilių apsaugos produktų, mes galime suteikti techninis personalas, palaikymo 7 x24 valandas.

B. Visi daiktai turi 1 metų garantiją.Jei perkate neatitinka pardavimo kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad visos jūsų problemos bus išspręstos.

C. Garantija: suteikiame prekės garantija 12 mėnesių.

2. Gabenimo būdai ir metodas

A. Visos prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas, kai gauna išmokas, pavyzdžiui, Kinijos mėnulio Naujųjų Metų šventė,, Rudens Vidurio šventė, ir tt

B. Visos prekės bus išsiųstos DHL/EMS/Fedex į Singapūrą/China post/Suomija.Jei UPS/DHL/FEDEX pristatymo, laivybos laikas yra maždaug 5-10 dienų ir 10-20 darbo dienų EMS ir 30-60 pašto siuntinių darbo dienų.Mes suteiksime sekimo numerį, kai prekės vežamos.Galite stebėti savo užsakymo būseną bet kuriuo metu pateikti sekimo numerį, arba susisiekite su mumis naujausią siuntimo būsenos atnaujinimus.

C. Mes nesame atsakingi už vėlavimą sukėlė muitinės importo muitais, mokesčiais ir kitomis muitų mokesčių, muitų mokesčiai.

3.Kas mokėjimo formos yra priimtinos perkant internetu?

Priimame T/T, Kredito Kortelės, Viza, "MasterCard", "PayPal", Vakarų Sąjunga ir kt.

4.Bus Lockartist siųsti užsakymo patvirtinimą elektroniniu paštu?

Taip.Jei nurodysite savo el. pašto adresą, kai užsakymą, mes atsiųsime jums laišką, patvirtinantį jūsų užsakymo per 24 valandas.

5.Grąžinamosios išmokos:

Pristatymo mokestis negrąžinami.Grįžta su originalų gavimo bus grąžinta į pradinę formą mokėjimo

Straipsniai ne atitinkančių grąžinimo ar mainų:

Galutinis parduotus daiktus

Sugadintų daiktų per įprastas susidėvėjimas

6.Atsiliepimai ir prieštaringai

Prašome suteikti mums penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų paslaugomis.

Prekės Pavadinimas LOCKARTIST
Elemento Tipas Kodas Skaitytojai & Scan Įrankiai

Panašūs produktai