COWIN KY02[Atnaujintas] TWS Tiesa, Bevielės Ausinės, Bluetooth Sporto Ausinių su Mikrofonu, 36H Grojimo, IPX5 atsparumas Vandeniui

€27.50

-38%

€44.36

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, ausinių tiesa, belaidžiai, bem "bluetooth" ausinių, sl tws ausinių, cowin e7 pro, "bluetooth" auksas, cowin, sportas viršų, fones sem fio, grupė mikrofonas.

Iki 36H Grojimo

Iki 6 val. grojimo su vienu mokestis ir papildomas 30 valandų su įtraukti nešiojamų apmokestinimo atveju.

Aiškiai Aukščiausios Kokybės Garsą

Didesnis garsiakalbis suteikia trapumą aukščiausios kokybės garsą nemokamai pot, įtrūkimų ir hisses.Galingas Extra bass garso suteikia jums ratai nuolat vyksta pagal enchancing žemų dažnių didesnių beats.

Belaidžio "Bluetooth" Ryšio 5.0

Su pažangiosios 5.0 "bluetooth" technologija suderinami telefonai užtikrina ultra-greitas porą.

Easy Touch Kontrolė

Lengva kontroliuoti su bakstelėkite arba spauskite touch panel sporto belaidės ausinės.

Paprasta Sąranka už Visus Prietaisus.

"Bluetooth" 5 0 užtikrina itin spartaus ryšio porą, gauna duomenis ir nurodymus, tiksliai, Mažina skambučių ir muzikos studijų nutraukimą."Bluetooth" ausinių automatiškai prisijungia paskutinis-suporuoto prietaiso paleidimo už viso išsiblaškymas-laisvosios treniruotės patirtis.

Įkraukite kelyje.

Iki 6 val. grojimo su vienu mokestis ir papildomas 30 valandų su įtraukti nešiojamų apmokestinimo atveju, ne nerimauti, veikia iš akumuliatoriaus.

Super Garso Kokybe, nemokamu Skambučiu.

Pateikti aiškiai aukščiausios kokybės garsą su galingas, gilus baritonas, garso kokybė belaidės ausinės yra toks pat puikus, kaip ir CD, ir muzikos mylėtojai galės būti visiškai panardintas į muzikos pasaulį.Įmontuotas mikrofonas stereo tiesa belaidžio ragina, siūlo neįtikėtinas aiškumas garso padarė pokalbiai, kaip didelis, kaip muzika.

Numatytos Treniruotės.

Prakaitas-ir-atsparus oro ausinių (su IPX5 reitingą) ir yra pagamintas tiksliai suprojektuotas korpusas apsaugoti splashproof, kai esate sporto salėje ar už jos ribų veikia.Lengvas mini "Bluetooth" ausines įrengti 3 poros ausies patarimai, kaip Neįtikėtinai patogiai ir saugiai įrengti, kai jūs treniruotės.

Easy Touch Kontrolę.

Lengva kontroliuoti su bakstelėkite arba spauskite touch panel sporto belaidžio ausinės, dual-ausų režimą ir vienos ausies režimas yra.Ausies pumpurai kontrolės funkcija leidžia laisvų rankų įrangą, media peržiūros, balso asistentas ir t.t.Nereikia gauti per mobiliojo telefono sąsają, tik lengvai palieskite ekraną ir belaidį valdiklį. 18 mėnesių ir greitai reaguoti & draugiškas klientų aptarnavimas.

Paramos PROGRAMĄ Taip
Garso Valdymas Taip
Sertifikavimo CE
Atsparumas 16 Ω
Prekės Pavadinimas cowin
Su Mikrofonu Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris KY02A
Savybės Su Mikrofonu
Komunikacijos Tiesa, Belaidžiai
Įkrovimo Būdas Įkrovimo atveju
Yra bevielis Taip
Varžos Diapazonas iki 32 Ω
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Vocalism Principas Dinamiškas
Valdymo Mygtukas Taip
Paketų Sąrašas Įkrovimo Kabelis
Funkcija Sportas
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
type1 bevielės ausinės
"Bluetooth" Versija 5.0
Stilius Ausis
Type2 TWS "Bluetooth" Ausines.

Panašūs produktai