Nemokamas Pristatymas Motociklo Stabdžių Pedalas, Stabdžių Svirties&Back Pavasarį Grįžti Pavasarį Suzuki AX100 1Set

€18.52

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: epicon fork, ax100, 29er dviratį rėmo, 41x54x11 alyvos sandariklis, XCR, 500mm nuo balnelio iškyšos, kawasaki kx dalys, jincheng, užrakto kaištis, ax100 motociklas.

Pirkinių Pranešimas: Mes rimtai į savo verslą, mes tikimės, kad jums yra pats!!!

1. Bendravimas yra labai svarbus, mes galime siųsti laišką jums per prekybos laikotarpį, jeigu nenorite atsakyti, mes atžvilgiu, jūs sutinkate su mūsų pasiūlymas, prašome patikrinti mūsų pranešimų per ateinančius 2 dienų, kai jums užsisakyti.Jei nenorite atsakyti į mūsų laišką, mes atžvilgiu, jūs sutinkate su mūsų pasiūlymą!!!

2.Jei norite atsisakyti užsakymo, prašome pasirinkti atšaukti priežasties, kaip"aš nenoriu"arba"kita priežastis", mes bus visiškai grąžinti pinigus jums.Ačiū už jūsų gerumą ir supratimą.

3.Prašome įsitikinkite, kad jūsų telefono numerį (100%), prieinama ir teisinga, aiškaus bendrovės susisiekti su jumis, kai prekės atvykau į jūsų šalį.

Nemokamas Pristatymas Motociklo Stabdžių Pedalas, Stabdžių Svirties&Back Pavasarį Grįžti Pavasarį Suzuki AX100 1Set

1. Kainos yra už 1set=Stabdžiai Irklas+Stabdžių Atgal, Pavasarį Svirtis

2. Naudoti Suzuki AX100

Specialių Įžanga:

Tai geras pakaitalas jums, jei jūsų transporto priemonių stabdžių svirtelę arba atgal, pavasarį žengė.Jie yra puikios kokybės, todėl jūs galite juos naudoti saugiai.

1set Supakuoti siuntinį, kaip jums pasirinkti

Mes Laivas visame Pasaulyje (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO), savo užsakymą adresas turi būti patvirtinta, kaip jūs rašote.

Nemokamas pristatymas, užsakymas bus laivas www.adeira.lt Standartinis Pristatymas ar Kinija Paštu Registruotu Oro Sklypas ar kitas Ypatingas Line Express.

Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų Laivybos adresas

Užsakymai tvarkomi per 1-4 darbo dienas po apmokėjimo patikrinimas

Pristatymo laikas priklauso nuo Krovinio Vežėjas, Muitinės ir Po Išsiuntimo, paskirties ir kitų veiksnių

Komunikacija yra raktas!!!

Komunikacija yra raktas!!!

Komunikacija yra raktas!!!

Prašome palyginti su senu dalis ir patikrinkite, ar ji yra teisinga dalis prieš perkant.Mes darome viską, kad sąrašas daiktų, kurių kuo daugiau informacijos.Jei nesate tikri, kreipkitės į mus,jei pirkote neteisingai, jis gali būti grąžinamas dėl grąžinimo, bet grįžo ne savo sąskaita.Jei mes tiekiame negerai dalių, kad ne taip, kaip jums užsisakyti, mes prisiims atsakomybę išsiųsti ar grąžinti pinigus.

Mes nesame atsakingi už bet kokius importo muitus, mokesčius, ne tik mums, net visą pasaulį, pardavėjas turi tą pačią politiką

Mes pasisakome už kiekvieną produktą, mes parduoti, visi produktai bus išsamiai išnagrinėtas prieš pristatyti jums

Mes priimame elektroninio Pašto prašymų dėl grąžos per 7 darbo dienas nuo gavimo tvarka.Jei prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

Mūsų garantija yra ribotos atsakomybės produktą tik ir neapima kitos žalos.

Garantija negalioja, jei prekė buvo dėl neatsargumo sugadinta dėl netinkamo naudojimo arba netinkamai įdiegta.

Bet keitimo ar grąžinimo produktas turi būti originalios, nenaudotos būklės, yra priedai, jokių nešvarių įbrėžimų žalą,dydžio keitimas, keičiant bet kurios dalis, punktas bus už papildomą mokestį, arba atsisako išduoti, gavimo.

Mes priimame jūsų privatumą labai rimtai.Mes ne parduoti arba išnuomoti savo kontaktinę informaciją į bet kurią kitą rinkodaros

Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamą grįžtamąjį ryšį su 5 žvaigždučių apžvalga, kuri mums labai svarbi.Būsime labai dėkingi, jei jūs galite palikti savo nekilnojamojo jausmas čia.

Jei nesate patenkintas su prekės arba mūsų paslaugas, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant jokių atsiliepimų, mes išspręsti problemą iš karto, ačiū

Prašome Laišką mus nuo 9:00 am.21:00. (GMT+8), pirmadienio iki šeštadienio .

Jei turite kokių nors klausimų, prašome mums pranešimą ir suteikti mums galimybę jums padėti.Visus laiškus bus atsakyta per 1 darbo dieną (išskyrus valstybines šventes Kinijoje).Jei nenorite gauti mūsų atsakymą, prašome pakartotinai išsiųsti savo pranešimą ir mes pasistengsime atsakyti jums kuo greičiau.

Atsiprašome už pavėluotą atsakymą per šventes (pridedama sekmadieniais)

Elemento Tipas Stabdžių Diskus
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ISO9001
Modelio Pavadinimas ax100
Elemento Plotis 1inch
Prekės Svoris 1kg
Elemento Aukštis 1inch
Prekės Skersmuo 1cm
Elemento Ilgio 1cm
Motociklams Padaryti SUZUKI

Panašūs produktai