Aoweziic naujas importuotų originalus 2SD1525 D1525 TO-247 Didelės Galios Darlington Vamzdis 100V 30A

€14.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: 35n60c3, d718, BD911, maitinimo jungiklis tranzistorius, darlington, focbox, d998, darlington galios tranzistorius, darlington npn tranzistorius, darlington tranzistorius.

Gerbiami CustomerStill turi per daug dalių(Didelis Inventorizacija) 。negalite Įkelti visos dalys。Jei jūs ne rasiu savo dalių mūsų parduotuvėje arba www.adeira.lt。Prašome susisiekti su mumis dėl tyrimo 。mes galime citata ir creat nuorodą galite。

BOM Sąrašą Modelis Rungtynes Serverio Veiksmus:

(1) kreiptis į klientų aptarnavimo centrą ir siųsti BOM-(gaminių sąrašas)。

(2) Užklausos modelis (BOM ataskaitą, reikia redaguoti produktas ir kiekis suabejojo)。

(3) Konkrečių kainų ir produkto kokybės instrukcijos gauti produktai 。

(4) Pridėti pirkinių krepšelį, mokėjimo, tiesioginio mokėjimo。Taip pat galite spustelėti ,greitai reaguoti。

Šiltas rgds 。

Pardavėjas Šiltas Priminimas: Dėl padarinių krovinių vežimo išlaidas, padėti pirkėjams taupyti krovinių vežimo sąnaudas.Mes pakoreguoti pristatymo kanalus mūsų produktų.

Pavyzdžiui, yra trys kategorijos:

(1) užsakymus, nuo $1 iki $4.99, mes suteiksime pirkėjas ekonomikos, logistikos, ir numatytoji pristatymo kanalas yra Yanwen Ekonomikos Oro Pašto, logistikos.Pristatymo laikas yra nuo 50 iki 90 dienų.Jei pirkėjams reikia užbaigti sekimo informaciją, jie gali pasirinkti standartinį logistika.Pristatymo laikas yra nuo 28 iki 50 dienų.

(2) pagal užsakymus $5 iki $10, suteiksime pirkėjas standartas logistika.Numatytoji pristatymo kanalas-Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu logistika.Pristatymo laikas yra nuo 28 iki 50 dienų.

Jei pirkėjams reikia kitos jums patogios stebėjimo informaciją, jie gali rinktis kitą standartą logistika (28-50 dienų pristatymas) ir greitai logistika (7-22 dienų pristatymas).

(3) pagal užsakymus virš $11, suteiksime pirkėjas su standartine logistika.Numatytoji pristatymo kanalas yra www.adeira.lt Standartinis Pristatymas logistika.Pristatymo laikas yra nuo 28 iki 50 dienų.

Tai www.adeira.lt Standard Shipping logistics teikia platforma su greito pristatymo greitis ir didelis saugumas.Jei pirkėjams reikia kitos jums patogios stebėjimo informaciją, jie gali rinktis kitą standartą logistika (28-50 dienų pristatymas) ir greitai logistika (7-22 dienų pristatymas).

(4) Brazilijos Skubus Pristatymas Logistikos Kanalo.Numatytoji pristatymo kanalas yra EMS logistika.Pasikeitus Brazilijos muitų politika.Brazilijos pirkėjų turi oficialų kompanijos pavadinimą ir oficialaus muitinės numeris.Pristatymas gali būti siunčiami EMS logistika.Jei pirkėjas neatitinka šių reikalavimų, ji neatitinka muitų politika.Pirkėjai gali pasirinkti standartinį logistika.Standartinis logistikos atitinka Brazilijos atskirų pavadinimas pirkėjo perkant produktus.Numatytoji pristatymo kanalo kitų šalių greitai, logistika.Specialių šalys turi muito numerius.Mes susisieksime su pirkėjams suteikti muito numerius.

Aoweziic žaliavų Co., Ltd.

=Apie mus tikslą=

Mes esame rinkos lyderė internete e-platintojai ir BOM sprendimus.

Jei perkate didesnį kiekį, prašome susisiekti su mumis, ir aš pasiūlyti palankias kainas.

Jei nerandate produktas jums reikia, prašome susisiekti su mumis, mes suteiksime jums citata, mes teikiame vieno langelio pirkimo paslaugas.

Aoweziic žaliavų Co., Ltd.

daugiausia susijęs su rezistoriai, kondensatoriai, tranzistoriai, atminties lustų, ryšio lustai, aukšto dažnio RF ir kitų aukštos klasės produktai.Mūsų principas yra žaliavų tiekimo ir pirmą paslaugos sąžiningumo.Bendrovė Šiaurės Huaqiang įkurta 10 metų Internetas buvo galinga sistema gamintojas tiekimo ir pardavimo agentui.

=Apmokėjimas=

1. Prieš atlikdami mokėjimą, įsitikinkite, kad jūsų mokėjimo sąskaitą yra.

2. Visi mokėjimai turi būti likviduojami per 7 dienas nuo gavimo dienos.Jei jūs tikrai negali mokėti, prašome susisiekti su mumis pirmą, ir mes padėsime jums išspręsti problemą.

3. Jei jūs turite bet kokius specialius reikalavimus, susijusius su projekto detalės, prašome palikti žinutę užsakymo formoje.

=Siuntos=

1. Mes galime laivas produktas pasaulyje.

2. www.adeira.lt nerimauti nemokamai logistikos standartai,,DHL, " FedEx, TNT, UPS, EMS, China Post, Hongkong Post yra.Draugai Brazilijoje.Dėl didelio muitinio įforminimo sąlygas, DHL, " FedEx, TNT ir UPS Brazilijoje muitinės, sunku aišku, muitinės.Pardavėjai gali pasirinkti, AVS.EMS logistika yra lengviau perduoti muitinės Brazilijoje.

3. Gavus apmokėjimą, prekės bus išsiųstos per 3 dienas.

4. Kai atliksite mokėjimą, įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresą ir kontaktinio telefono numeris yra teisingas.

5. Jūs galite sekti statusą produkto svetainėje, po išsiuntimo.

=Atsiliepimų=

1. Nes jūsų nuomonė yra labai svarbus mūsų plėtrai, jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums su gerų atsiliepimų.Labai ačiū už jūsų laiką.

2. Mūsų planas bus palikti tą pačią atsiliepimų po savo teigiamų atsiliepimų.

3. Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą atsiliepimą arba atidaryti visus ginčus svetainėje, mes ir stengiamės išspręsti problemą.

Labai ačiū už jūsų paramą ir linkime jums malonaus dieną!

Suderinamos Prekės/Modelis NĖRA
Darbinė Temperatūra tarptautinis standartas
Maitinimo Įtampa tarptautinis standartas
Išsklaidymo Galia tarptautinis standartas
Suderinamas Žaidimų Konsolės
sąlyga Naujas
Prašymas Kompiuteris
Tipas Ratai IC
Modelio Numeris 2SD1525
Prekės Pavadinimas Aoweziic

Panašūs produktai