Diskelių Sąsajos Adapteris 34pin į 26pin FFC FPC Kabelis PCB Konverteris Valdybos vairuotojas

€5.37

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ffc fpc, adapteris fpc, 20624 awm, jungtis ffc fpc, 36pin, fdd usb, 34pin, ribbon set, kabelių vielą vaivorykštė, awm 20624 flex kabelis.

Naudoti lanksčiuosius vairuotojo Savybės: 34pin Floppy Sąsaja 26pin FFC žingsnis FFC : 1.0 mm (Taigi bendras plotis savo FFC poreikius 27mm) pakuotę Įeina: 1 X PCB Konverteris Valdyba

-- Prekės bus išsiųstos, Šveicarijos Po oro paštu.Pristatymas užtruks 7-30 darbo dienomis(neįtraukiama savaitgaliais) priklauso nuo vietos.Kai šalyje yra lėtai pristatymo, kuris gali sukelti uždelstą, tikimės jūsų supratimo, jei kas atsitiktų.

-- Mes laivas visus elementus per vieną darbo dienomis (nuo pirmadienio iki penktadienio) tik po patvirtinimo mokėjimo po savo suteikia mums lcd, modelio numerį, išskyrus šeštadienį, sekmadienį ir švenčių dienomis.

Pranešimas : Muitai

Importo mokesčiai ir Muitai, jūsų šalies NĖRA ĮTRAUKTOS į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas .Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Jei turite problemų savo šalies Muitinės apie savo sklypo , prašome susisiekti su mumis!Mes norime būti laimingas su mūsų produktais.Ir jūsų patenkinamas mums yra labai svarbus.

Susisiekite su mumis, jei yra kokių nors problemų ir mums bus padaryti viską, kad fix it out.Čia yra mūsų klaidingai & nepatenkintas prekes politikos.

-- 1. Mes priimame grįžta pakeisti arba grąžinti pinigus per 5 dienas po gavimo punktas (- ai).Daiktai TURI būti savo pradinę būklę, o ne dėvėti, ar pakeista.

-- 2. Mes NE grąžinti grįžti laivybos mokestis.Grąžinamosios išmokos bus pradinį kainos, sumokėtos, ir bus išduodama per 7 darbo dienas nuo paraiškos gavimo dienos grąžinti.

Prekės Pavadinimas COOERQI
Komplektacija Diskelių su FFC
Modelio Numeris Q001152438
Kamera Įrengta No
Suderinamumas Kita
Valstybės Surinkimo Beveik Pasirengę

Panašūs produktai