Aikštėje Paspauskite Lūpų dažai Rouge Lūpų Vamzdžiai Lūpų Blizgesys Konteineriai, Indeliai Tušti Shell Pakuotės "PASIDARYK pats" Makiažo Priemones, Kosmetikos Priedai

€3.78

-29%

€5.39

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: tuščias lūpų vamzdis, blizgus lūpų blizgesys "pasidaryk pats", tuščias lūpų blizgesys vonia, lūpų blizgesys, lūpų glosss vamzdžiai, lūpų dažai crystal, kosmetikos pakuotės mašinos, didelis lūpų blizgesys, plona lūpų bakas, blizgesys glossier.

Savybės: - Tinka įdiegti lūpų dažai ar lūpų balzamas. - Tai taip pat geras pasirinkimas, dovanų siųsti savo mergina ir draugais. - Saugios ir netoksiškos medžiagos, labai praktiškas ir nekenkia žmonėms. - Puiki priemonė žmonėms, kurie mėgsta PASIDARYK pats įvairių spalvų lūpų priežiūros balzamas, patogus ir reikalingas kasdieniame gyvenime. - Nešiojamų dydžio jūsų kišenėje, rankinėje, rankinės, kuprinės ar bagažą, lengva nešiotis kasdienio gyvenimo kelionę ar kelionės. 12.1 Pakuotė: Tuščias Lūpų Dažai, Vamzdžiai Pastabos: 1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū. 2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Savybės:

- Tinka įdiegti lūpų dažai ar lūpų balzamas.

- Tai taip pat geras pasirinkimas, dovanų siųsti savo mergina ir draugais.

- Saugios ir netoksiškos medžiagos, labai praktiškas ir nekenkia žmonėms.

- Puiki priemonė žmonėms, kurie mėgsta PASIDARYK pats įvairių spalvų lūpų priežiūros balzamas, patogus ir reikalingas kasdieniame gyvenime.

- Nešiojamų dydžio jūsų kišenėje, rankinėje, rankinės, kuprinės ar bagažą, lengva nešiotis kasdienio gyvenimo kelionę ar kelionės.

Pakuotė:

Tuščias Lūpų Dažai, Vamzdžiai

Pastabos:

1. Rankinis matavimo, prašome leisti 1 ~ 3mm paklaida,ačiū.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes užtikrintas stilius-tai tas pats, kaip parodyta paveikslėlyje.

Funkcija 1 lūpų blizgesys konteineriai
Funkcija 9 tuščias lūpų konteineriai
Dydis Travel Bottles Set
3 funkcija lūpų blizgesys pakuotė
Modelio Numeris 200612YF06
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 7 lūpų blizgesys priedai
Funkcija 8 kosmetikos pakuotės
4 funkcija lūpų blizgesys vamzdžiai
2 funkcija Lipgloss Pakuotė
Elemento Tipas Daugkartiniai Buteliai

Panašūs produktai