Fitneso Salė Pirštinės Mokymo Sporto Pusę piršto Kultūrizmo Treniruotės sunkiosios Atletikos Pirštinės Crossfit Vyrų Moterų Dviračių Joga

€10.72

-26%

€14.49

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: vyras galiūnų, crossfit pirštinės pu, Pritaikymas, namų sporto salė priedai, tinka pirštinės, baras pritūpęs, kryžiaus tinka fitneso, crossfit grips 2, stipruolis gimnastikos pratimas, fitnes kelnės.

Dėvėti, atsparus,Non-slip,Vėdinti,Kvėpuojantis,atsparus smūgiams,Lengvai nusiimti,Patvarus

ATSILIEPIMŲ: 1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis,prašome palikti savo postive atsiliepimus ir 5 žvaigždučių . 2.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,pls susisiekti su mumis prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.mes garantuojame, mes 100% slove jokių problemų galite ir, kad esate patenkintas. 3.Ei,vaikinai, esate šmaikštus.Kad ir palikti teigiamą grįžtamąjį ryšį su 3-5 nuotraukas , kitą įsigyti, mes jums papildomą nuolaidą (rekomenduojama produktą su pusę kainos) ir siurprizas.Ačiū.PASLAUGOS: 1.Mums rūpi mūsų vertingų klientų,ir visada stengiuosi padėti jums,tikiuosi, kad nustatyti, ilgai verslą su jumis. 2.Prašome susisiekti su mumis elektroniniu PRANEŠIMŲ CENTRĄ, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą arba atidarymo ir ginčų svetainėje.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

type1 Pigūs sporto salė batutai,sporto įranga
Funkcija Anti-slydimo,Kvėpuojantis,Lengvai nusiimti,Patvarus,dilimui,Smūgiams atsispirti
Type2 Aukštos Kokybės riešo pirštinės,pirštinės riešo
Medžiaga Microfabric,Poliesterio pluošto,Tinklinio pluošto,kempinė
Dydis S,M,L,XL
kostiumas sportui svarsčių kėlimo,kėlimo svorius,Lauko Žygiai,Trauka,Dviračių pirštinės
Modelio Numeris J-42
Svoris 40g/pair
spalva juoda,sidabrinė,rožinė
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas kultūrizmo riešo,Hanteliai, Mokymo
įstaiga pastate Kinijos kultūrizmo riešo Tiekėjų

Panašūs produktai