Skysto Metalo Galio 99,99% Grynumo 30 Laipsnių aplinkos Temperatūra Žema Lydymosi temperatūra Geras Žaislas Įdomus DIYs Vertus, Amatų Dirbtuvės, 100g

€41.16

-9%

€45.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: cpu skysto metalo, galio metalo grynas, įrankis seminaras, ranac, lovol, gumos dirbtuvių kilimėlis, aromato difuzorius, minkštas, įdomus žaislas, galium metalo.

APRAŠYMAI

Sveikiname!Ką tik nustatė, kad Magnetai ir Medžiagų Gamintojo!Medžiaga: 99.99% Galio Kiekis: 100 Gramų Butelis Funkcija: 30 laipsnių Celsijaus lydymosi temperatūra (apie 86F) lydinio virsta būti kieta forma, kai temperatūra yra mažesnė.Jūs galite tiesiog užšaldyti, tai ar šilumos pakeisti formų Programas: lydinio yra labai žemos lydymosi temperatūra, kuri leidžia naudoti stebėti transformacijas.Tai gali būti smagu žaisti.Kartu su puodeliu karšto vandens ir keletą ledo kubelių, galite praleisti dieną su padaras!

Pavadinimas, simbolis numeris: galis, Ga, 31

Pavojingumo Frazės Gali būti metalų koroziją sukeliančios medžiagos Sukelia odos dirginimą.Sukelia smarkų akių dirginimą.Gali dirginti kvėpavimo takus .

Fizikinės Konstantos Lydymosi temperatūra: 29.8°C Virimo taškas: 2400°C

Transportas JT numeris: 2803 Chem klasė: 8 Pakuotės grupė: III

Cheminiai duomenys : CAS: 7440-55-3

Pakavimas: 5, 10, 15, 20, 40, 50, 100, 250, 500, 750, 1000g ju kiekvieno butelio.

Pakuotė pagal kliento reikalavimus, tačiau paprastai poli butelių įvairių dydžių

1. Mes teikiame nemokamas pristatymas dauguma produktų.Kai kurie su ekonomikos laivybos ir kai kurie su express pristatymas.

2. Tik atsekami registruotu paštu bus mes naudojame užsakymus.Sekimo numerį bus atnaujinti, užsakymo ir užsakymo pranešimą po išsiuntimo padarė.Matote stebėjimo informaciją po kelių dienų po sekimo numerį paštu.Nedvejodami susisiekite su mūsų pardavimo-asmuo, už pagalbą, kai jūs negalite stebėti savo paketą.

3. Ekonomikos laivybos, yra daug variantų, įskaitant www.adeira.lt Standartinis Pristatymas, ePacket, Po Singapūras, Korėja Paštu, POS Malaizija, Specialios Eilutės Yanwen, PO NL, Turkija Paštu ir t. t.Dauguma pakuočių gali būti pristatytos per 10-35 dienų, tačiau kai kuriose šalyse, ekonomika, pristatymas gali trukti iki 60 dienų (Brazilija gali praeiti 90 dienų).Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei mes galime būti bet kokios pagalbos.

4. Express pristatymas, FedEx IE&IP, UPS Užsklanda&Pagreitinta, DHL, DPEX yra dažniausiai naudojamas.www.adeira.lt Premium Pristatymas, EMS, Yodel, SF Express yra taip pat prieinama.Express pristatymas paprastai trunka 4-12 dienų pristatymas.Dėl magnetų, tai gali užtrukti 1-2 dienas.

5. Kaip magnetai, jie nėra draugiškas oro laivybos, kurie gali būti atsisakyta iki oro uosto saugumo patikrinimas.Siekiant išvengti nelaimingų atsitikimų ir vėlavimo, mes galime pasirinkti kitą pristatymo būdą su tuo, ką jūs užsakyme.Ir mes garantuojame, kad naujus laivybos mes naudojame bus ne lėčiau, nei tai, ką pasirinko.

1. Prašome palikti mums, 5-žvaigždučių DSR reitingus, jei jūs patenkinti mūsų produktus ir paslaugas.

2. Jei yra kokių nors problemų su logistikos ar produktus, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar kelti bylą.Mes turime užbaigti popardaviminių paslaugą sistemos jūsų paslaugoms visą laiką.Ryšių su mumis yra visada geriausias ir greičiausias būdas išspręsti problemą.

3. Visada yra būdas išspręsti problemą ryšių ir tarpusavio supratimą.Jūs galite susisiekti su mumis vienu iš žemiau būdais:

A. Per www.adeira.lt Pranešimą arba Užsisakyti Pranešimus

B. Per Prekybos Vadybininkas

C. Per Laiškus ar kitus kontaktus

Prekės Pavadinimas HURRIC KILIMĖLIS
Formos Kietųjų AR Skystųjų
Naudojimas Komercinės Gamyba
Programos Kolekcijos, Pomėgius, Dovana
Tipas Kita
Funkcija Žemos lydymosi taškas, minkštas metalas for fun
Kartų DIYs HandCrafts Mendings Elektros Valdybos Seminarai
Kiekis 50 g
Medžiaga Galio Ga
Modelio Numeris HMMEGA

Panašūs produktai