Natūralus Juodas Obsidianas Grandymo Valdybos Nustatyti Veido, Kūno Grandiklis Koja Guash Nulio Massager Krištolo Akmens Gua Sha Masažo Priemonės

€11.41

-39%

€18.71

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: guašas masažas, Kojos, magija krūties massager, juodasis obsidianas, kūno priežiūra masažas, elektrinis masažo akmenų, guašas grandiklis, gua sha akmens, didelis masažas roller, emocijų žmogus.

Natūralus Juodas Obsidianas Grandymo Valdybos Nustatyti Veido, Kūno Grandiklis Koja Guash Nulio Massager Krištolo Akmens Gua Sha Masažo Priemonės

Produkto Išsamiai

Kaip naudoti:

Sklandžiai krašto dedamas prieš alyvuotas odos paviršiaus, nuspaustas tvirtai, ir tada persikėlė žemyn, raumenys, taigi, šis terminas tribo effleurage i.e.trinties glostydama) arba išilgai kelio, kad akupunktūra kanalų, palei odos paviršiaus, su kiekviena insulto yra apie 4~6 cm ilgio.

Aprašymas:

1. Pagamintas iš aukštos kokybės natūralios rose kvarco akmuo, ilgalaikis, lengva priežiūra 2. Padėti relif jūsų raumenų stresą, labai naudinga gydymo šalčio, karščiavimas, galvos skausmas, šilumos smūgį, astma, gimdos kaklelio spondylopathy ir kt. 3. Saugus ir efektyvus, be jokio šalutinio poveikio. 4. Lengva nešiotis ir patogu naudoti.

Laivybos Ir Grąžinimo/Grąžinimas

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime atlikti iki jūsų pasitenkinimą.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

stone 2 rose kvarcas
Medžiaga NaturalStone
Funkcija 1 kinija traditonal SPA terapijos
Funkcija 5 galvos masažas
3 funkcija grandiklis, kraujo apytaką
Prekės Pavadinimas jeaxi
akmuo 1 juodasis obsidianas
2 funkcija crystal masažas
Dydis As showing in picture
Prašymas Įstaiga
mūrinis 3 Mėlynas taškas
Kiekis 3 vnt arba 1 set
Funkcija 6 Atgal massager
Funkcija 8 odos sveikatos priežiūros priemonė
Funkcija 7 Pėdų Masažas
Kilmės KN(Kilmės)
4 funkcija Galvos Massager

Panašūs produktai