SHAOLIN Išmaniųjų Laikrodžių Apyrankės Juosta Fitness tracker Apyrankė "Heart Rate Ekranas, Smart Elektronika Apyrankę žiūrėti "apple" žiūrėti

€12.90

-89%

€128.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: smartwatch, bazinė fitneso apyrankė, ary laikrodžiai, amazfit žiūrėti, kw10 smartwatch, replika "apple" žiūrėti " serie 6, smart žiūrėti, "apple" žiūrėti 6case, vyrai žiūrėti, sportas viršų.

A P * L E Pastaba : Šis laikrodis yra labai panašus į Originalą.jei norite pamatyti daugiau REALIŲ nuotraukų , prašome siųsti man laišką SHAOLIN "Bluetooth Smart Watch Širdies ritmo Monitorius Smartwatch Nešiojami Prietaisai, skirti "iPhone", " IOS " ir "Android" išmanieji telefonai "apple" žiūrėti

Q&A

1. Yra žiūrėti originalo A**** žiūrėti?

Ne, jis ne originalas , tik dizainas labai panašus, bet žiūrėti taip pat turi daugelis panašias funkcijas, ir kainuoja daug pigiau.

2. Tai laikrodžių vandens įrodymas?

NE, Nėra atsparus Vandeniui.

3. Ji neturi fotoaparato?

Ne, ji neturi fotoaparato , bet jį galite nuotoliniu būdu valdyti fotoaparatą telefonu fotografuoti.

4. Ar sms sinchronizavimo palaikymas?

Senų Sms žinučių sinchronizavimo yra availabe "Android" telefonus, tačiau išjungti, skirtų " iOS "dėl apribojimo" iOS " sistemą.

Bet iOS, žiūrėti gali sinchronizuoti gaunamų pranešimų apie Centrą ir rodyti pranešimo turinį pagal Pranešimo piktogramą, ne Pranešimo piktograma.

Galite gauti pranešimą SMS, Whatsapp ir t.t.,

kai yra priimamas stumti žinutę į jūsų Telefoną Android " ir "iOS".

5. Yra širdies ritmo monitorius rezultatas tikslus?

Dėl širdies ritmo monitorius prietaisas nėra profesionalūs medicinos ir sporto nustatymo priemonė, rezultatas gali būti ne labai tiksliai, nes tos profesinės priemonė.Ši funkcija yra tik for fun.Galite naudoti profesija priemonę, jei jums reikia daugiau tikslių duomenų.

7. Bevielio Ryšio Tipas : Bluetooth".

Šios Ausinės yra prisijungti per "bluetooth", galite prisijungti ne kitų "bluetooth" prietaisų tuo pačiu metu.

8. Paramos dropshipping?

Mes paramos dropshipping , prašome pateikti užsakymo tiesiogiai ir atminkite, mes kruopščiai patikrinti ir apsaugoti produktą saugiai tranzito prieš siunčiant.

Jei norite uždirbti daugiau pinigų , prašome nedvejodami kreipkitės į mus .Tikimės, kad sukurti gerą bendradarbiavimą su jumis .

Slinkite Žemyn !!!

Produkto Specifikacijos ir Funkcijos yra (apačioje)

ačiū Aprašymas: darbo Režimas: Palieskite Klavišą Veikimo įjungimas: paspauskite ir palaikykite paspaudę funkcijos klavišą, atspari Vandeniui IP67 - Srovės įkrovimo įtampa 5V 1A-2.1 įkrovimo laikas 2 valandomis - - Apie švino laikas 1 -2 dienas Sekimo veiklą, per dieną: žingsnius, sudegintas kalorijas, kilometrus ir širdies susitraukimų dažnį. - Automatinis miego stebėjimo: miego trukmė ir kokybė. - Smart " priminimas: kvietimas priminimas, SMS siuntimas, sėdimas priminimas. - Daugiau funkcijų: mobile search, chronometras. - Nuolatinė širdies ritmo monitorius: Nepertraukiamo automatinio ir širdies ritmo stebėjimo ant riešo kiekvieną sekundę. - 0.96 colių TFT spalvotas jutiklinis ekranas: HD ekranas, lengva skaityti visų fitneso duomenis. - Įprastiniai žiūrėti veido - Apyrankė Laivybos Paramos Kalba: Kinų ir anglų kalbomis Specifikacija pritaikytą Smart Apyrankė: Taip Bendras "Bluetooth" Versija: "Bluetooth" 4.0 Žmonių: Vyrų Stalo, Moterų Stalo Vandeniui: Taip atsparumas Vandeniui klasė: IP67 Spalvos: juoda, raudona, mėlyna Ekranas: Taip Ekrano Tipas: TFT Suderinama operacinė sistema: "Android", " IOS " Suderinamumas: Android 4.4 ir didesnis, iOS 8.0 ir didesnis.Gerbiamas kliente, kai pirmą kartą gauti produktas, imti ji 3-5 minutes iš pirmo, jei jis negali būti įjungtas, nes ji jau nedaug energijos.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su manimi pirmą kartą.Kalba: rusų, vokiečių, italų, Japonų, prancūzų, Supaprastinta Kinų, Tradicinė Kinų, portugalų, ispanų, arabų, korėjiečių Specialios funkcijos Funkcijos: Laikas, Pedometer, Skambutį Ekranas, Širdies dažnio Matavimas, Miego, Tvarkymo, Pranešimų Rinkimo ir Juostos Juostos Medžiaga: TPE Svoris ir dydis, Produkto svoris: 0.0530 kg Pakuotės Svoris: 0.1000 kg Gaminio matmenys (W x W x H): 26.00 x 1.90 x 1.10 cm / 10.24 x 0.75 x 0.43 cm Pakuotės matmenys (W x W x H): 12.00 x 5.00 x 1.80 cm / 4.72 x 1,97 x 0,71 cm pakuotės turinys Pakuotės Turinys: 1 x Smart Apyrankė, 1 x Įkrovimo Kabelis, 1 x Manual 1 DUK. Klausimas :kaip krauti žiūrėti ?Atsakymas :yra įkrovimo kabelis ateiti žiūrėti , jūs galite susisiekti su mumis, jei jis negali imti . 2.Klausimas: Kas yra app pavadinimą žiūrėti ?Atsakymas : "fitpro" 3. Klausimas : kaip prisijungti su programa ?Atsakymas : parsisiųsti app" fitpro" ir kreiptis į savo mobiliojo telefono "bluetooth".ir tada jungiasi prietaisas su app. (Pastaba: "don' t paspauskite rasti prietaiso, kol jūs surišti su app ) 4. Klausimas : kiek laiko baterija stovėti ?Atsakymas "paprastai vienas žiūrėti visiškai įkrauti galite naudoti 1-2 dienos , jei baterija comsume per greitai , nepamirškite uždaryti pranešimo apie whatsapp facebook kažką panašaus, kad . 5 Klausimas :ką daryti, jei mano žiūrėti negali įjungti ?Atsakymas :jūs galite susisiekti su mumis ir siųsti naują įkrovimo kabelis arba naujų laikrodžių prieš atidarant ginčų .

Išmaniųjų Laikrodžių Apyrankės Fitness Tracker Kraujo Spaudimą, Širdies ritmą Pedometer Sporto SmartWatch Juostoje "apple" žiūrėti "iphone", "android" Pagrindinės Savybės:

Naudoja didesnį 1.3-colių ekranas , didesnis žodžius, aiškiau, didelio jautrumo jutiklinį ekraną galima pasiekti įvairių operacijų, smart skambučių priminimas, Bluetooth, kamera, žingsnius, kalorijas, miego stebėjimo "Bluetooth", muzikos, širdies ritmo greitai peržiūrėti įvairias funkcijas, ir touch operacija, didelis spalvotas ekranas, yra lygesnis, ir protingas gyvenimas prasidėjo nuo tada.

Apyrankės yra pagaminti iš deimantų formos grotelės tekstūros.Į TPU medžiagos yra odos draugiškas, tekstūra ir yra švelni ir minkšta.Single-breasted dizainas leidžia atsipalaiduoti, o ne nukristi.Penkių spalvų yra neprivaloma ir gali būti pakeistas ne bus.

Kilmės KN(Kilmės)
PROGRAMĄ Parsisiųsti Galima No
Prekės Pavadinimas shaolin
PROCESORIAUS Gamintojas Mediatek
Atsparus Vandeniui Klasė Nėra Atsparus Vandeniui
Smart Watch Funkcija 1 Kraujo Spaudimo monitorius
Kelis Ratukus Taip
RAM <128MB
Rezoliucija 240*240
SHAOLIN Prekės Smart Žiūrėti Series 5 IWO 12
Grupė Nuimamas Taip
Ekrano Formos Aikštė
Baterija Nuimamas No
SIM Kortelės Prieinamos No
Mechanizmas Taip
Juostos Medžiaga Silikagelis
Suderinamumas Viskas Suderinama
PROCESORIAUS Modelis HS6620
Stilius Mados
Funkcija Širdies Ritmo Tracker
Tinklo Režimas NĖRA
Suderinamumo Sistema "IOS" ir "Android" Sistema
Gali Dirželį, Pakeisti ? Taip
GPS No
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Smart Žiūrėti Spalva juoda
Galinio Vaizdo Kamera NĖRA
Smart Watch Funkcija 2 kamera kontrolės,žingsnis skaičiavimo,multi-sporto režimas
Baterijos talpa 180-220mAh
Judėjimo Tipas Elektroninis
Kalbos Vokiečių
Bylos Medžiaga LYDINYS
Ekrano Dydis 1.3 colių
Sistema NĖRA
ROM <128MB
Tipas Nešiojami
Teksto Pranešimą per Watch ? No

Panašūs produktai