Kūdikių teether Silikono liūtas Kramtyti Vežėjas žaislai BPA Free silikono teether žaislai vaikams,kūdikiams, Rožių Gėlių granules, pakabučiai

€5.47

-10%

€6.08

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: logotipas 35d x5, naftos telkinį bmw, riteris polo, drysack 20l, g1 sulankstomas, disko bmw x3, šviesos t1000, magnetinio h2, laisvų rankų įranga jkr.

silikono kramtyti vežėjas žaislai buvo sukurta siekiant būti puikus produktas už jus ir jūsų kramtyti kūdikio, o kūdikis dėvi.Tiesiog pridėkite vežėjas kramtyti žaislas aplink petį, netoli kūdikį ir jie bus rūpintis poilsio!

PASTABA: Šios teethers gali atrodyti tik reikiamo dydžio, bet NEGALI nieko PADARYTI, kaip karoliai jūsų kūdikiui.Jis kelia pernelyg daug pavojaus, galite įdėti šį aplink jūsų kūdikio kaklo.Visada naudoti šį baby carrier, teether su suaugusiųjų priežiūra!

Saugus, Pagamintas iš 100% maisto kokybės, netoksiški, BPA free, silikono.Apie 35CM ilgas ir apima break-away užsegimas.Spalvinga ir minkšta tekstūra karoliukai ir įdomus pink star žavesio atkreipia palūkanų nuo kūdikių ir puikiai tinka jautrios dantenos, kai kramtyti

Elemento Tipas Karoliai
Ilgis 35CM
Stilius Madinga
Bauda ar Mados Mados
Karoliai Tipas Grandinės Karoliai
Medžiaga Silikono
Modelio Numeris CS-B003
Lytis Unisex
Formos\modelis ROUND
Prekės Pavadinimas Ponia ChewedBeads.
Metalų Tipas CS
Grandinės Tipas Gyvatė Grandinės

Panašūs produktai