USB Dual Greito Krovimo Doko Stotis Stovi Įkroviklio PS4/PS4 Slim/PS4 Pro " Žaidimų Valdiklis Joypad Kreiptuką Žaidimai, Priedai

€2.98

-20%

€3.73

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: gamepad ps4, ps4 slim priedai horizontalus, ps4 lipdukas, usb koduoti kreiptuką, ps4 stendas, top ps4 pro priedai, kreiptuką, kontrolės usb, 4 play station, stadionuose valdytojas stendas.

Aprašymas:

GREITAI ĮKRAUTI PER 2 VALANDAS – Į PS4 Valdytojas Įkrovimo Dokas, gali imti dvi PS4 valdytojas belaidžio gamepads vienu metu 3 val., individualus PS4 valdytojas yra greitesnis ir gali būti visiškai įkrauti per 2 valandas.Į PS4 docking station įkroviklis gali būti maitinamas per USB prievadą jūsų PS4 Konsolės, PC, Centrinis bankas, Nešiojamas, beveik nieko su USB išėjimas.

SPECIALIAI SUKURTA PS4 DUALSHOCK 4 VALDYTOJAS – Tai didelės Spartos PS4 Controller Charging Dock Stovas skirtas įkrauti du Bevielio PS4 / PS4 Slim ir PS4 Pro Playstation valdytojai.Mokesčiai per TEL uosto netoli ausinių lizdas ant apatinės PS4 dualshock valdytojas.Tobula, jei jūsų valdikliai USB prievadas yra sugadintas ir negali būti kaltinamas ps4 valdytojas įkroviklio laidą.

LED ĮKROVIMO INDIKATORIUS – yra du PS4 Valdytojas LED Įkrovimo Indikatorių sakau, ar PS4 įkrovimo dokas yra įjungtas, playstation valdytojas yra pilnai įkrauta ar vis dar apmokestinimo.Žalia rodo, USB prijungtas arba už visą ir Raudona nurodyti, krovimo darbai.Pažangi apsauga-tai įkroviklio bus automatiškai išjungiamas, kai mokestis yra baigtas.

KOMPAKTIŠKAS IR NEŠIOJAMAS – Kad PS4 valdytojas docking station yra supaprastinti dizaino, kuris ne tik atrodo lygus ir kietas, atitinkančių jūsų PS4 konsolės ir PS4 priedai, erdvės taupymas.Bet taip pat mažų ir nešiojamų, 4 anti-Slip gumos pagalvėlės laikyti įkroviklį, kuris apsaugo jūsų PS4 įkrovimo dokas pasklisti ir nukristi.

PS4 VALDYTOJAS STENDĄ – Daugiau nei paprasta PS4 įkrovimo stotis aksesuaras, bet ir naudinga valdytojas, savininkas.Puikus būdas saugoti savo PS4 valdytojas, kai jo nenaudojate.

ADZ Kompaktiškas Greitai Dual PS4 Valdytojas Docking Station yra suprojektuoti imti du Bevielio PS4 Dualshock valdytojai, tuo pačiu metu.Ji suderinama su Sony PS4 / PS4 Slim ir PS4 Pro " dualshock 4 belaidžio gamepads.Mokesčiai per TEL uosto netoli ausinių lizdas ant apatinės valdytojas.Į PS4 įkroviklis docking station gali būti maitinamas per USB prievadą jūsų Playstation Konsolės, PC, Centrinis bankas, Nešiojamas, beveik nieko su USB išėjimas.

Techniniai duomenys:

Specifikacija:

Būklė: 100% Visiškai Naujas

Elemento Tipas: Belaidis Valdiklis Įkroviklis

Medžiaga: ABS

Spalva: Kaip Nuotraukose Parodyta

Darbinė Įtampa: DC 4.8-5.5 V

Įkrovimo Srovė:

Įmontuoti: už PS4/PRO/SLIM

Pakuotė:

1 x PS4 Valdytojas Įkrovimo Dokas

1 x USB Įkrovimo Kabelis

(Neįeina PS4 Bevielio Kontrolierių)

Įkrovimo srovė <800 mA(Vienas Valdytojas)
Įmontuoti už PS4/PRO/SLIM
Suderinamos Prekės/Modelis Sony
Prekės Pavadinimas centechia
Medžiaga ABS
SONY Modelis PLAYSTATION4
Darbinė Įtampa DC 4.8-5.5 V

Panašūs produktai