2019 Naują Pavasario Rudens Vaikai Vaikams Berniukams, Mergaitėms Su Gobtuvu Neperšlampamas Striukės Vaikai Vėjo Gobtuvu Užtrauktuku Drabužiai, Paltai

€7.88

-32%

€11.76

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: neperšlampama striukė paillette, ktm neperšlampamą striukę, pelėda neperšlampamą striukę, vaikų pavasario striukė, kailis mergina, striukė vaikas, blsk neperšlampamą striukę, atsparus vandeniui žalia striukė, rudens paltų mergina, oneten neperšlampamą striukę.

2019 Naują Pavasario Rudens Vaikai Vaikams Berniukams, Mergaitėms Su Gobtuvu Neperšlampamas Striukės Vaikai Vėjo Gobtuvu Užtrauktuku Drabužiai, Paltai

Skelbimas:

Jei jums kyla kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis pirmą , mes padarysime viską, kad teikti geriausias paslaugas!svarbus Priminimas:

Tai kinija prekei , prašome pasirinkti dydį, kaip ir jūsų šalies dydis , todėl prieš jums pirkti daiktus,prašome įvertinti savo dydžio ir patikrinkite, ar mūsų dydžių lentelė žemiau ir tada pasirinkti tinkamą dydį norite.

1.Kaip skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva faktiniai duomenys gali skirtis nuo aukščiau vaizdus, Prašome imtis spalva gavo kaip standartas.Jei jums tai spalvų skirtumas, prašome nusipirkti atidžiai.ačiū už jūsų supratimą.

2. Nes Matuojant rankas,gal ten bus 1-3cm nuokrypis.mes tikimės, kad klientas gali jį suprasti.Amžiaus ir ūgio tik nuoroda,jei jūsų kūdikis yra Didesnis,prašome pasirinkti didesnį dydį.

Departamentas Pavadinimas Vaikai
Apykaklės O-Kaklo
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Modelio Numeris E011
Modelio Tipas Laiškas
Viršutinių Drabužių Siuvimas Tipas Striukės
Medžiaga Medvilnės
Stilius Mados
Elemento Tipas Viršutinių Drabužių Siuvimas & Paltai
Kilmės KN(Kilmės)
Drabužių Ilgis Reguliariai
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Storis Plonas (Vasarą)
Lytis BERNIUKAI
Audinio Tipas Šukuotinių

Panašūs produktai