BGNing Aliuminio NVG Šalmo Laikiklis Pratęsimo Rankos su Varžtu Bazės Universalus Adapteris, skirtas Gopro YI Sjcam EKEN Sporto Fotoaparatas

€8.73

-29%

€12.47

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: rankos pratęsimas gopro, gopro bazės stovai, dviračių gimbal, veiksmo kamera varžtas, go pro mount, šalmas nvg, 4k yi, saugos varžtą, gopro hero 9 vėjas, gopro helmet mount.

2. Šalmas Bazė: Produkto dydis: išorinis dydis yra apie 40.5*55*22 Medžiaga: Aliuminio lydinys Apdorojimo technologija: CNC mechaninio apdirbimo Svoris: 37g Spalva: Juoda Paviršiaus apdorojimas: high-end šlifavimas oksidacijos taikymo Sritis: Taikomas gopro / Dajiang Osmo Veiksmų / Xiaoyi / Tencent " micro-vizija EKEN ir kitų fotografijos įranga / sepija sausas šalmas / taktinis šalmo Savybės: 1. Prekės atnaujinti, patirtis atnaujinti, grindų atnaujinimas, mes pakeisti pagal dydį, kad šalmas, padaryti jį stabilesnį, kai pakrautas į šalmą, taip pat ateina su EVA pagalvėlės, klientai gali naudotis taip, kaip reikia, taip, kad sėdynė ir šalmas puikiai rungtynes, nebūkite Leidimas; Vidaus struktūrą, atnaujinti, mygtukas yra daugiau sklandžiai, produktas turi beveik nėra neįprasti garsai; lizdo yra modernizuotos, senas modelis yra stora, dėl lizdo plokštės plotis, spyna yra per sunkus ir spyna yra ne stora, ir t.t., mes remiasi originalus priedai GOPRO iš Tikrųjų bendradarbiauti su pakeitimu, produktobus visiškai sukurta, svorio, bus sumažintas, ir skausmas metu bus pašalinti; 2. Jis yra pagamintas iš aliuminio lydinio, kuris yra didelio stiprumo ir lengvas; 3. Su atitinkamais priedais, tai yra tinka labiausiai iš kameros į rinką gopro/DJI Osmo Veiksmų/YI/EKEN, leiskite jam būti nustatytas ant šalmo ir filmuoti metu, kad jūsų akys mato.

BGNING Aliuminio Pratęsimo Lazdele Rankos Šalmo Laikiklis laikiklius su Juoda Ilgas Varžtas Adapteris Gopro /YI /Sjcam /EKEN Sporto Fotoaparatai, DJI OSMO Veiksmų

Daug variantų, rinktis atsargiai su vienu norite, kreipkitės į mane, jei jokių problemų.

1.Pratęsimo rankos: išorės matmenys produkto yra apie: 76*31*19mm Medžiaga: aliuminio lydinys Spalvos: Juoda Paviršiaus pramonė: šlifavimas oksidacijos Naudojimas: šalmo laikiklis pratęsimo lenktas strypas / GOPRO / SJCAM / YI / DJI ir kitų sporto šakų kameros Produkto svoris: 25g Funkcija ir naudoti: šalmas pratęsimo, prisitaikyti prie sporto fotoaparato, patvarus ir lengvas.

3. Adapteris Varžtas:

4.Universalus 360 Laipsnių Sukimosi Šalmas Adapteris

5. M5*17mm Varžtas:

6. Mini M5*17mm Raktu Varžtas

Suderinami Veiksmai, Fotoaparatas Prekės yi
Modelio Numeris 26719
Medžiaga Aliuminio
Tipas Skeletas & Kadrų
Prekės Pavadinimas BGNing

Panašūs produktai