Arctic MX-4 Junginys Portable CPU Aušintuvo Silikono Tepalas Terminė Pasta Heatsink

€8.17

-18%

€9.97

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: procesoriaus aušintuvas, artic mx4, arkties mx4, artic silver, mx terminė pasta, artic fan, grizzly kryonaut šilumos, šilumos padas minkštas, Arkties, mx4.

Arctic MX-4 4g Junginys Portable CPU Aušintuvo Silikono Tepalas Terminė Pasta Heatsink

OOTDTY

Aprašymas:

100% visiškai naujas, aukštos kokybės

Savybės:

Aukštos kokybės šiluminės pasta

MX-4 nuoseklumo inžinerijos paprastumo taikymo, aukščiausios šiluminio laidumo ir tvirtumu.Su savo nauja formulė, MX-4 garantijas ypatingomis šilumos išsiskyrimas iš komponentų, ir palaiko stabilumo reikia stumti jūsų sistema jo ribos.MX-4 yra metalo-nemokama ir ne elektros laidus, kuri pašalina bet kokią riziką sukelti trumpojo jungimo, pridedant daugiau apsaugos, kad CPU ir VGA kortų.

Visi aplink šiluminę junginys

ARCTIC MX-4, kuris pasižymi nauja formulė, kuri užtikrina išskirtines šilumos išsiskyrimas iš sudedamųjų dalių, ir teigia, kad reikia stabilumo, kad stumti savo kompiuterinę sistemą, didžiausią savo.Panašių rezultatų esamų ir pripažintas ARCTIC MX-serija, ARCTIC MX-4 toliau overclocker ' s ultimate pasirinkimas renkantis šilumos junginiai.Prieš jo įvedimą į rinką, ARCTIC MX-4 jau gavo aukščiausią Gaminio Apdovanojimą iš PC Games Hardware į Vokietija spausdinti magazine 2010 m. rugpjūčio mėn., nes jis dominavo prieš 11 kitos šiluminės junginiai rinkoje.

Yra aukščiausios kokybės ir Lengva Taikyti

ARCTIC MX-4 yra premium klasės šilumos pasta, išskirtinės savybės ir naudojimo programą.Ji yra elektra ne laidžios pastos, kuri yra dedama tarp CPU / GPU ir paskirta aušintuvai perduoti išsklaido šilumą iš komponentų, šilumos kriaukle.Kadangi ARCTIC MX-4 yra metalo-nemokamai junginys, jis pašalina riziką sukelti trumpojo jungimo ir, savo ruožtu, pridedant daugiau apsaugos jūsų kompiuterį.

Nauja formulė ARCTIC MX-4 funkcijos optimalų šilumos laidumo ir mažai šilumos varža.Šios savybės veiksmingai išsklaidyti skleidžia šilumą iš pagrindinių komponentų.

Nuoseklumas ARCTIC MX-4 skirta paprasta programa.Jo tekstūra yra tiesiog pakankamai plona, skleisti ant komponentus naudojant pirštus nekuriant daug bėdų.

Techniniai duomenys:

Elemento Tipas: CPU Aušintuvas

Medžiaga: silikonas

Dydis: apytiksl. 8x3cm / 3.15x1.18in

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Kiekis: 1 vnt

Reitingas:

Perėjimas: 1cm = 10mm = 0.39 cm.

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Komplektą sudaro:

1 x CPU Aušintuvas (kiti priedai demo nuotraukoje nėra įtrauktas.)

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null
Sertifikavimo NĖRA
Radiatoriaus Rūšis Oru aušinamas

Panašūs produktai