Karinės Airsoft Dažasvydis Rankų Ryšių Kariuomenės Taktinių laisvų Rankų įranga Wargame CS Medžioklės Šaudymo Ausinių Naudoti su TR

€6.57

-45%

€11.95

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: laisvų rankų įranga taktika, kenwood tr, tvarkingas telefonas, ausines, laisvų rankų įranga ztac, ojera taktinis laisvų rankų įranga, airsoft taktika, airsoft m4, elektroninių medžioklės ausines, airsoft pavara, airsoft laisvų rankų įranga.

Karinės Airsoft Dažasvydis Rankų Ryšių Kariuomenės Taktinių laisvų Rankų įranga Wargame CS Medžioklės Šaudymo Ausinių Naudoti su TR

Produkto Pavadinimas: Tactical Hesdset

Produkto Spalva: juoda, smėlio, pilka

Dėvėti Stilius: Galvos nešioti natūra

Taikoma Galvos Perimetras: 54-62cm

Gaminio Medžiaga: Nailonas

Produkto Svoris: 130g

Produkto Sudedamosios dalys: laisvų rankų įranga ir elastinga galvos apdangalai

Naudojimosi Instrukcija: Šį produktą reikia naudoti su TR.

Pastaba: 1.Šį produktą reikia naudoti su TR.( ši nuoroda nėra įtraukti TR)

2. Šis produktas nereikia įdiegti baterija.

3. Šis produktas nėra triukšmo mažinimo fucntion.

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) pirkėjas yra atsakingas už bet kokio mokesčio ar muito apmokestinti savo šalyje.

3) Jei turite bet kokius specialius reikalavimus, apie jūsų užsakymą, prašome susisiekti su mumis prieš mokėjimą, ar mes bus naudoti numatytąjį paketai.

1) Mes teikiame įvairių vežimo paslaugų dėl įvairių prašymą, kaip laikytis: Kinija paštu, oro paštu, www.adeira.lt Pristatymas, Epacket, EMS, FEDEX / DHL / UPS / TNT / RINKLIAVOS, 2) Mes laivas, 6 dienas per savaitę, išskyrus šeštadienį ir švenčių dienomis. 3) Po to, kai mes išsiųsti jį mes suteiksime sekimo numerį atgal jums.

4) Mes tikimės, kad atvykimo jūsų prekė laiku,bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymo,laivybos laikas labai priklauso nuo kurjerių bendrovių ir vietos muitai.

1) Jei prekę gavote yra nepriimtinai sugedęs, neveikia, ar iš užsakymo, prašome mums apie tai pranešti kaip galima greičiau.

2) Mes siūlome nemokamai pakeisti arba grąžinti visą jums, jei produktas turi kokybės problemų.

3) pažadame siųsti jums aukštos kokybės prekės su dideliu apsaugos sklypas.Bet tai yra ilgas kelionės į pareikšta, anythingwill metu vyko pristatymas.Jei turite kokių nors problemų, apie savo prekes, kreipkitės į mus ne pirmą kartą, mes willdo mūsų geriausiai išspręsti problemą.Ačiū!

Jūsų atsiliepimai mums yra labai svarbus!Prašome suteikti man penkias žvaigždutes atsiliepimų.Jei kyla kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus, mes padarysime viską, kad išspręsti jūsų problemą.

Produkto komponentai Laisvų rankų įranga ir elastinga galvos apdangalai
airsoft ausinių Karinės dažasvydis wargame laisvų rankų įranga
Produkto spalva juodos, rudos, pilkos
Note2 Naudoti laisvų rankų įrangą su TR
Taktinis laisvų rankų įranga Medžioklės šaudymo Ryšio laisvų rankų įranga
Note1 Nereikia įdiegti baterija
dėvėti stilių Galvos nešioti natūra
Produkto pavadinimas Taktinis laisvų rankų įranga
Tipas laisvų rankų įranga
Galvos Apimtis 54-62cm

Panašūs produktai