EiD Aukštos Kokybės EVA Atminties putos padidėjo vidpadis kėlimo Aukštis 1.5-2.5 cm Padidinti Kulno Vidpadžių Porą Aukštesni Vyrams ir Moterims

€4.69

-50%

€9.38

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: liftas, batų, insol, žiedo pavasario, vidpadis vyrams, sextoyss, padidinti vidpadis, vaikų vidpadis atmintis, batų aukštesni, padidinti lytis, žiemą šildomas vidpadis.

Nematomas aukštį padidinti ir momentinių aukštesni Aktyvus medvilnės pluošto aktyviai kvapų kontrolės sugerianti smūgius, sumažėja raumenų skausmai ir skausmai, Suderinama su tiek sporto ir reguliariai batų Savybės: Panaudoti aukštos kokybės surinkimas baigtas, išvýdinti audinio, nonpoisonous ir nekenksmingas Stoma dizainas suteikia geresnę oro cirkuliaciją viduje savo batus viso dydžio vidpadžiai geriau remti ir padaryti jūsų kojos daugiau patogiai Padėti sumažinti skausmą ir padidinti komfortą, kai vaikščioti ir nuolatinis Tinka paskyrimo, vestuvių, pobūvių, našumas, kt.kartų Lengvai Trimmable Pjovimo, Siekiant Jūsų Tikslų Dydį!Dydis S: (ES 35-40) Dydis L: (ES 41-45) Ilgis: S 25.5/ L 28.5(cm) Padidinti Aukštis: 1.5/ 2.5(cm) 01: Aukštos kokybės odos draugiškas sojos pluošto, lygi ir švelni, suteikti jums odos draugiškas patirties, sugeria prakaitą ir jūsų oda sausa. 02: vidpadžio yra gana minkštas ir supaprastinta linijos tilptų į pėdos geriau geriau apsaugoti koja. 03: Šviesa, o ne deformuoti, skirtingų aukščių, kad judėjimo daugiau temperamento. 04: susmulkinto linija, supjaustyti tinkamą dydį pagal dydį kojų.

Tipai 2 Šviežio Medaus Putos Nematomas Aukštis Vidpadis
Funkcija 9 vidpadžiai, skirti batai, darbo batai
Funkcija 7 Kvėpuojantis Vidpadžiai
Batų Plotis Vidutinės(B,M)
Tipai 1 Vidpadžiai
Modelio Tipas Kietas
Elemento Tipas Vidpadžiai
Funkcija 6 Smūgio absorbcija
Medžiaga EVA
Funkcija 1 aukštis padidinti insoels
Rūšys 3 Medvilnės
Modelio Numeris E CSFW
Dydis S EU 35-40 / L EU 41-45
Ilgis S 25.5 / L 28.5(cm)
Vidpadis Aukštis 1cm-3cm
Aukštis 1.5 / 2.5(cm)
4 funkcija ortopedinių vidpadžių
2 funkcija vidpadžiai invisiable
Prekės Pavadinimas EiD
3 funkcija Arka Parama vidpadžiai
Funkcija Aukštis Didėja
Funkcija 8 kulno padidinti vidpadžiai
Funkcija 5 liftas vidpadžiai

Panašūs produktai