"400ML Ultragarsinis Oro Drėkintuvas Namo Automobilių Aromatas Šviesos Mirguliavimas Projekcijos, Apšvietimas 6in1 USB LED Drėkintuvai, Oro Difuzorius Valytuvas

€8.98

-46%

€16.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: pubg oro difuzorius, čekijos sandėlyje, usb led luci, oro purifi, uv led oro valytuvas, 0 automobilio difuzorius, aromatas difuzinis, degiklis aliejus, aromat aliejus, durys led logo.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę

▲ PRODUKTO APRAŠYMAS

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas: Apšvietimas 6 1 USB ELF Naktį Šviesos Mirguliavimas Projekcija Drėkintuvas

Dydis: 130*130*125mm

Spalvos: Mėlyna,Juoda,Rožinė

Medžiaga: nano dulkinių chip, LED lempos, karoliukai + elektroniniai komponentai, ABS + PP, silikagelis

Maitinimas: USB DC 5V

Palieskite jungiklis

Vandens Talpa: 400 ml žymės

Sąsaja: Universalus USB

Funkcija: galite naudoti su šaltu vandeniu, kaip ponas per karštas dienas

Purškimo laikas, automatinis elektros energijos tiekimas, apsauga dėl vandens trūkumo, projekcija sapnų naktį šviesą, minkšta, spalvinga naktį šviesos, didelis U uosto išvestis (mažas ventiliatoriaus) drėkinti ir pūtimo funkcija

Pakuotės Turinys:

1 * Projekcija Drėkintuvas

1 * USB Kabelis

1 * Sponge Stick(atsarginių)

1 * Naudotojo Vadovas

Pastaba:

1. Visos nuotraukos buvo profesionaliai ištaisyti, tačiau dėl skirtingų aplinkos šviesos ir skirtingų ekrano prietaiso parametrus, gali būti kai kurių nukrypimų nuotraukos ir straipsniai, matote, prašome suprasti.

2. Duomenys bus išmatuotas rankiniu būdu, gali būti šiek tiek nukrypimas, bet tai netrukdo naudojimui.

▲ PRODUKTO SAVYBĖS

Ypatybė:

*1.400 ml aukso vandens bakas, didelės talpos vandens bakas, nereikia įpilkite vandens, dažnai trunkantis drėkinimas, patogus miegoti visą naktį.

*2.Automatinis vandens išjungimas be vandens, didelės talpos vandens bakas, nereikia pridėti vandens dažnai, ilgai išliekantis drėkinimas.

*3.All-in-one, atsisveikinti su tradiciniais oro drėkintuvai, su dideliais U galia (gali būti naudojamas su mažais gerbėjai, LED nakties šviesa).

*4.Romantiška projekcija, lydės jus kiekvieną vakarą, sukurti romantikos, prisipažinti, artefaktus, suteikti savo mėgstamą TA, leiskite jam pabūti su tavimi.

*5.Taikymo sritis: kompiuteris kambario,biuro,svetainė,miegamojo,virtuvės,toilrt,automobilių ir pan.

▲ PRODUKTO RODYTI

★ apie mus ★

◆ Apie mūsų gamybos linija

State-of-the-art gamybos technologija ir state-of-the-art gamybos įranga gali patenkinti visus jūsų poreikius lauko sporto įranga

◆ Apie mūsų sandėlio

Didelių saugojimo erdvę, pagrįstą įranga, tvarkingas planavimo, gali užtikrinti kokybę ir kiekį.

PREKYBOS VADOVAS

1.Pateikite specialrequests(spalva,pakuotės ir kt.)Aiškinamajame rašte skyriuje, kai jūs atlikti mokėjimą.Jeigu turite kokių nors proment arba norite įsigyti daugiau...Prašome susisiekti su mumis pirmą kartą .

2.Jei jūs norite nusipirkti keletą differenct elementus pačiu metu ir reikia mokėti pakartotinai laivybos kaina,mes gali keisti kainą jums.

3.Patikrinkite pristatymo informaciją prieš užbaigti mokėjimo:vardą,pavardę, adresą, pašto indeksą,telefono numbe, retc

SIUNTIMO INFORMACIJĄ

MOKĖJIMO BŪDAS

PASLAUGOS

▲ Grąžinimas : Jei yra kokybės problemų ,prašome pasiūlyti išsamią informaciją mums per 7 dienas po to, kai gaunate siuntinį,mes patvirtinsime jūsų problemą ir pasiūlyti patenkinti soultion jums.Visos grąžinimo prekė turi būti originalioje pakuotėje ir prašome pasiūlyti sekimo numerį.

▲ Atsiliepimai : Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus!Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Mes vertiname 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų, Tai gerai, mūsų ilgalaikės verslo.Mes taip pat siųsti pačiu atsiliepimų jums.

Nominali galia 5W
Energijos Taupymo Režimas 5V

Panašūs produktai