Super kietos anglies meškere 1.8 2.4 m m 3,0 m, 3.6 m 4,5 m 5.4 m 6.3 m Nemokamas pristatymas mini nešiojamieji stream meškere

€8.15

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kūno pagalvės užvalkalą mielas, anglies pluošto vinilo už bamperis, 100 kauliukų žaidimas, meškere jsfun, anglies taivano meškere superhard, valtis meškere sūraus vandens, didelės galios led kolimatorius objektyvas, akvariumas vamzdis, kūno loli, loli užvalkalas.

Produkto pristatymas

Tipas: stream meškere Medžiaga: anglies Ilgis: 1.8 m-6.3 m Svoris: 25g-241g 1. Produktas yra mažas, lengvas ir lengvai atlikti. 2. Metalo priekiniai plug apsaugoti lazdele bendras. 3. Anglies medžiaga, sunku polių kūno, stiprus juosmens jėga. 4. Integruota rankena, patogi rankena.

Prekės informacija

Parodos

Apie Laivybos

♡ Paprastai, mes galime prekes pristatyti per vieną savaitę gavęs mokėjimą. (Švenčių dienas ir sekmadienį, mes negalime ne laivas atlikti užsakymą laiku, prašome suprasti.) ♡ Kartais, dėl logistikos informacijos atnaujinimus lėtai, siuntinių sekimo informacija bus atnaujinta per 3-5 dienas. ♡ Pristatymo laikas priklauso nuo pasirinktos šalies ir kitų neapibrėžtų veiksnių, ji paprastai trunka apie 10-30 dienų paprastu paštu(www.adeira.lt Standartinis Pristatymas,ePacket,Kinija Paštu, Oro Paštu, ir kt.). ♡ Prašome užtikrinti, kad jūsų adresas ir pilnas pavadinimas yra teisingas anglų kalba.

Patarimai:

Po to kai jūs gaunate savo sklypo, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo metu, jeigu yra kokių nors problemų su produktų gavote.Mes stengiamės suteikti jums patenkinti sprendimas.Dėkojame už jūsų supratimą ir bendradarbiavimą.

Pozicija stream
Kietumas SUNKIAI
Viršaus Skersmuo 0.8
Kategorijos Stream Lazdele
Medžiaga anglies

Panašūs produktai