Sambos Karnavalas Vielos Bra & Panty & diržo Komplektas Hand Made 4 Gabalas, Pilvo šokiai, VIELOS LIEMENĖLĖ NEMOKAMAS PRISTATYMAS

€101.80

-5%

€107.16

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: garsiausių liemenėlė sijonas, stilinga ir seksuali liemenėlė, ahsoka tano, vaikų pilvo šokio diržas, stebėjimo liemenėlė ir juosmenėlės rinkinys, pilvo šokio kostiumas profesinės balta, metalo garsiausių diržas, pilvo šokio diržo uodegos, garsiausių diržas, liemenėlė samba.

Sambos Karnavalas Vielos Bra & Panty & diržo Komplektas 4 Gabalas Stiliaus nr.: C023 Įtraukta: Liemenėlė + Kelnaitės+Diržas + Karoliai , 4pcs/Set spalva : kaip nuotraukoje kelnaitės dydis: S dydis tinka MUMS, dydis 4-6, UK dydis 6-8. M dydis tinka MUMS, dydis 6-8, UK dydis 8-10. L dydis tinka MUMS, dydis 8-10 UK dydis 10-12.

Diržai yra susieti ne iš abiejų pusių, jis gali būti reguliuojamas, kad tiktų visų dydžių

Sambos Karnavalas Rinkinys (Bra + Kelnaitės+ Diržas + Karoliai) diržai yra susieti ne iš abiejų pusių, jis gali būti reguliuojamas, kad tiktų visų dydžių.JEI NORITE NUSIPIRKTI ŠIĄ PREKĘ ,PLS el. PAŠTO KURIOS SPALVOS IR DYDŽIO NORITE, Jei norite, kad šis sijonas, prašome patikrinti kitos nuorodą į mano parduotuvę, Mes gamyklos pilvo šokio cotumes, mes galime padaryti daug modelį.Jei turite bet kokį dizainą,pls pasakykite mums, mes tai galime padaryti.Sveiki didmeninė ir pagal užsakymą!Visi produktai Daugiau kaip 500$ Gali būti maišomas didmeninė prekyba(mišrios laivas bus lengva pigiai).(jei užsakymo daugiau, daugiau lengvatinę kainą).Prašome suteikti mums elektroniniu paštu ir palikite savo el. paštą,mes atsiųsime didmeninės prekybos sąrašas(naujas modelis) į savo el. paštą.Mokėjimo ir pristatymo Mokėjimas: priimame bet kokiu atveju Mes informuosime jus takelio numerį, kai mes gavimo jums bus sumokėti per 3 darbo dienas.Ši kaina yra siunčiami AVS.Pls leiskite man žinoti, jei jums reikia citata kitų pasiuntinių.Aš susisieksime su jumis, krovinių vežimo sąnaudas.Mes galime suteikti jums krovinių nuolaida užsisakant 2 ar daugiau prekių.Kaip krovinių vežimo savikaina yra apie bazę svorio.Pls nedvejodami susisiekite su manimi, jei turite kokių paklausimą.Aš atkreipti dėmesį jums.Mes maurfactory,mes priimame didmeninės ir daug, kad.Pls pasiūlyti jums gero dizaino, jei jums reikia.Mes galime pateikti pavyzdžių, kaip jūsų prašoma patvirtinimo.Atsiliepimus, Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis laiku,prašome palikti atsiliepimus,prieš kiekvienas dalykas aiškus.Ačiū!Geras laikas kiekvienas!

Šokių Tipas Pilvo Šokiai
spalva C023 balta
Amžiaus Grupė Suaugusieji
kilmės vieta Guangdong, Kinija (Žemyninė)
Įtrauktas Liemenėlė+kelnaitės+diržas+Karoliai
Tiekimo Tipas OEM Paslaugos
Stilius Kostiumai
Lytis MOTERIS
Modelio Numeris C023
Medžiaga Spandex
Veiklos Dėvėti Tipas Pilvo Šokiai

Panašūs produktai