JSDShine 8-38 40 colių Brazilijos Tiesiai Plaukų Pynimas Ryšulių Natūralios Spalvos Žmogaus Plaukų pynimas 1/3/4 Gabalas Remy Plaukų priauginimas

€8.51

-68%

€27.45

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: bundl žmonių plaukų, plaukų jet, azijos įstaiga, įrašą yaki, chondroitino, brazilijos vandens banga, toupee moterims, topper moterims, 20 colių garbanoti plaukai, toupee moteris.

1.Prekės Pavadinimas: JSDShine Plaukų.

2.Plaukų Tekstūros: Brazilijos Plaukų Pynimas Ryšulius,

3.Spalva: Natūrali Juoda Spalva, 1B#, Gali Būti Dažų ir Balinti.

4.Ilgis: 8"-230"colio atsargų;

5.Svoris: 95-100 g/pluoštas (apie 3.2-3.5 oz/vnt) .

6.Medžiaga: 100% Žmogaus Plaukų

7.Plaukų Ataudų: Dvigubas Mašina Ataudų Plaukų Ryšulių.

8.Tarnavimo Laikas: ilgiau kaip 6 mėnesius tinkamą priežiūrą.

9.Gali Būti Permed: Gali Būti Permed, Riesta ir Perdaryta taip, Kaip Norite.

10. Pristatymo Laikas: Express Pristatymas Per UPS/DHL Per 2-5 Darbo Dienas.

1. Gamyklos Kaina

Profesinės gamybos komanda; Pažangių gamybos įranga; 20 metų profesinė patirtis; Gamyklos kainų ir geriau kokybė

2.Didmeniniams, OEM, Individualų Paslaugos

Vieno langelio tirpalas, siekiant padėti jūsų verslui augti, mes siūlome konkurencingą kainą didmeniniams klientų ir Pakuotės dizainas, Specialų individualų užsakymą, pagal jūsų reikalavimą

3. 100% Originalus žmonių plaukų,7 dienas palaiko garantija

Visos mūsų plaukai yra Originalus virgin plaukai, kurie buvo susipažinti CISS.Jei yra kokybės problemų po gautas, ji gali būti grąžintos per 7 dienas.atsakingas už savo projektą, kad mes padarysime viską, kas nuo pat pradžių užtikrinti, įgyvendinti jūsų projektą pavyko nuo projektavimo iki diegimo, jūs imtis jokios rizikos savo pinigus, laiku, ir jūs galite gauti geriausią sprendimą.

Jūsų Plaukai Niekada Nesijaučiau Taip Gerai!Naujas Plaukų,Naujas Gyvenimas,Naujas Jūs!

1. Kad Uždaryti Saugumo Sumetimais

Prašome pateikti įrodymus, prašo www.adeira.lt arba susisiekite su mumis iš karto, siekiant padėti jums išspręsti".

2. - Pristatymo Adresas Priminimas

1.Pristatymo bendrovės nėra priimti bet kokį adresą su P. O. Box

2.Prašome Užtikrinti, Kad Jūsų Adresas Yra Teisingas,Pakeitus Adresą Po Sklypas Kairėje Gamykla Bus Sukelti Papildomą 15$, Kai Deliverred.

3. Pakuotės Prarado

Neatsakingai :

- Pristatymo adresas yra neteisingas,DHL papratimas galės rasti Jį.niekas negalės pasirašyti packge,DHL palieka prie durų,paketą, pavogti pasirašo, kad kažkas jums nereikia žinoti, o tai reiškia, kenkėjiškų pavogtas.

Nemokamas Pristatymas, Užsakymas Bus Posted By DHL Ar UPS Paprastai.Paprastai Prekės Bus Pristatomos Per 3-7 Darbo Dienas Po To, Kai Buvo Paskelbtas.

100% Pinigų grąžinimo garantija dėl kiekvienos prekės.

1 ) Prašome susisiekti su mumis per 24 valandas nuo gavimo jūsų prekės (- ių).

2 ) grąžinti pinigus Iicluding P&P bus suteiktas tuo atveju, jei prekės (- ių), nėra taip, kaip aprašyta.

3 ) grąžinamoji išmoka bus suteiktas, kai prekės (- ių), buvo išsiųstas atgal į pradinę būklę.

Pardavėjas Mokėti Grįžti Kaina : Laivo Negerai Tipas /Kokybės Problema/Ne Taip Kad

Protas jūsų plaukų priauginimas, išlaikyti juos, geriausia sąlyga įmanoma.Jie yra vertingi priedai savo išvaizdą ir iš tikrųjų yra gana lengva prižiūrėti.Viskas, ką jums reikia žinoti keletą pagrindinių priežiūros instrukcijos, kaip parodyta toliau.Šie patarimai gali padėti jums išlaikyti žmogaus plaukų priauginimas ieško pasakų ir ilgiau.

Būti Labai Švelnus

Kai rūpintis plaukų priauginimas, šepečiu arba optikos plėtinių švelniai, gali užkirsti kelią plaukų nuo iškritimo.Naudokite minkštą-bristled teptuku, pradėti apačioje ir lėtai, darbo savo kelią.Tai geriausia rūpintis jų daugiau, negu jūs savo plaukų.

Nuplauti Drėkinamasis Plaukų Priežiūros Produktai

Nusiplaukite plėtiniai daugiausiai 3 kartus per savaitę su drėkinamųjų plaukų priežiūros produktai.Nes plėtiniai yra ne gauti natūralių aliejų iš jūsų galvos odą išlaikyti savo plaukų geros būklės, tai padės išlaikyti drėgmę nuo valymo šampūnu, o tuo pačiu metu, nėra džiovinimo juos iš per-valymo šampūnu

Naudoti Šilumos Protectant

Naudoti šilumos protectant apie plaukų plėtinių rizikai sumažinti šilumos nuostolių whenecer naudojate šildomas prietaiso ant jūsų plaukų.

Giliai Būklės

Kartą per savaitę, kruopščiai įdėti savo plėtinius drungnu vandeniu ir taikyti šiek tiek kondicionieriaus visos.Palikite maždaug 20 minučių, tada nuplaukite ir leiskite išdžiūti natūraliai - naudojant džiovintuvas bus sugadinti juos, jei naudojama per daug.Jei reikia, įdėti džiovintuvas vėsioje aplinkoje (beveik kaip jei ji buvo vėjo) .

Laikyti Baigiasi Trmmed

Kaip atsargūs, kaip jūs, savo žmogaus plaukų priauginimas, greičiausiai, bus gauti padalinti baigiasi.Norėdami išvengti nuomos žalą judėti plauko, trim baigiasi kas 6 - 10 savaičių.Jūs galite padaryti tai patys, naudodami salonas žirklės, ar eiti į kirpėjas.

Q 1: Kas yra Žmogaus Plaukų ?

Q 2: Kodėl Mano Plaukai Priauginimui Gauti Raizginys ?

A: Jūsų Plaukų Plėtinių galima painiava dėl sausumo, naftos ir purvo kaupiasi, druska, vanduo, chloras ir ne šukavimas ( platus dantis, šukas.) iš savo plaukų kasdien įsitikinkite, kad wash & būklės plaukus ne rečiau kaip kartą per savaitę, du kartus per savaitę būtų geriau.Naudoti drėkinantis lašai arba kreipkitės stilistas nore padėti.

Q 3: Kodėl Mano Plaukai Priauginimui Gauti Praliejimo ?

A: Pirma, PLS veikia pirštais arba Plati-dantytų švelniai, siekiant užkirsti kelią praliejimo.Garbanotas plaukų, pls nereikia naudoti šukos.Antra, Po plovimo pls slaugytoja plaukų su kai kurie plaukų aliejaus, tuomet plaukai bus šilkinė ir švelni.

1.Aftter plauti plaukų, prašome slaugytoja Su šiek tiek plaukų aliejaus, tuomet plaukai bus šilkiniai ir minkšti.

2.Pasirinkti platus-dantyta ketera; šukos ją švelniai, kad būtų išvengta praliejimo.

3.Per daug karščio gali pažeisti plaukus.

Q 4: Galėtų Plaukai Bus Nudažyti Ir Lron-plokščia ?

A: Tai yra pirmojo spaudimo plaukus, todėl galima dažyti ir geležies butas, geležies butas plz negali viršyti 150C, ar plaukai bus sunaikinta.Taip pat plaukų grįš į savo natūralią banguoti, po to nuplaukite iš geležies arba iš plokščių.

Bleachability #27
Prekės Pavadinimas JSDShine
Ilgiausių Plaukų Dalis >=10 proc.
Žmogaus Plaukų Tipas Brazilijos Plaukų
Programos Tipas Siūti-in
Medžiagos Klasė Remy Plaukai
Modelio Numeris brazilijos tiesiai remy human hair
Tekstūra Tiesiai

Panašūs produktai