Belaidžio Šuo Tvora Veiksminga Įkrovimo Reguliuojamas Vandens Atsparumas Radijo Dažnių Tvora Naminių gyvūnų, Šunų Mokymo Apykaklės Už 3 šunų

€64.09

-15%

€75.40

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šuo vartai, šuo namo patalpų, šuo marškinėliai tinklinio vasaros, kontrolės šuo, šuo traukinys, šuo negalia, barbi marškinėliai, ritė elektrinė tvora, belaidžio šuo tvoros viela, nematoma tvora patalpų.

Elektroninių Belaidžio Pet Tvora sistemos yra patikimos ir saugios pet mokymas 3 Šunys.

Tai visiškai iš vargo, kabelių ir yra labai patogu sukurti saugią sritys augintinio elgesį.Kaip tai veikia?Kai jūsų šuo eina už sienos, apykaklės imtuvas, garso perspėjimas 5 sekundes --> Jūsų šuo bus būti sukrėstas antkaklio imtuvas 5s jei jis neturite atgal į ribotą plotą po garsinio įspėjimo --> Jei šuo dar neturite atgal po to, kai buvo sukrėstas dėl 5s, jis bus vienu metu ir perspėjo, sukrėstas 8 sekundes --> Dar ne atgal, antkaklis imtuvas visada įspėja, jam su garsu (šiuo metu sustabdyti smūgį, siekiant išlaikyti šunį saugos).Savybės: Wyśrodkowany aplink siųstuvą, nuotolinio valdymo pultą gali pasiekti spinduliu iki 984FT(300M) ir padengti iki 28 hektarų.Šiame didelės erdvės, jūsų šuo gali žaisti laisvai ir saugiai be nerimauti dėl savo ribotos veiklos, arba pasimesti.Jei šuo yra ne nuotolinio valdymo diapazonas, tai pet tvoros sistema automatiškai pradėti įspėjimo tonas ir elektrostatiniai šoko režimu. 5 Skirtingų atstumas siųstuvo signalus,atstovaujančių nuotolinio asortimentą.Siųstuvas ir imtuvas veiks nuo naminių gyvūnų aptvarų sistemos maitinimo ir spoksoti gauti normalų signalas, nereikia naudoti kodą.Vienas siųstuvas gali padėti su multi-apykaklės imtuvai.Imtuvu ir antkaklis yra pagamintas iš vandeniui dizainas naudoti lauko sąlygomis, bet oro sąlygos ir įkraunama pagal adapteris.Vartotojų Patarimai: 1.Prašome perskaitykite naudojimo instrukciją prieš naudodami atidžiai šio produkto. 2.Siųstuvo ir antkaklio turi būti mokama ne mažiau kaip 4 valandas prieš naudodami jį pirmą kartą. 3.Nedėkite žiedo ant šuns už daugiau nei 10 valandų kiekvieną dieną. 4. Pilnai įkrauta, siųstuvas gali būti naudojamas apie 25 dienas, ir imtuvas gali trukti 15 dienų.

Kaip veikia:

Fix siųstuvas toje vietoje, kur yra lizdas.

Bandymų imtuvai:

Prieš naudojant, bandymai imtuvas pirmas.

Traing Režimas

Beep + Garso + Šokas

Prekės Pavadinimas Petguider
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris 882C-3
Elemento Tipas Mokymo Apvadai
Tipas Šunys

Panašūs produktai