Dainashi 3PC Natūralūs Gėlo vandens Dirbtiniu būdu išaugintų Perlų Austrių su 7-8mm Ovalo formos Perlas Viduje Atsitiktinių Spalvų Didmeninės Kainos Patvirtinimo!!

€4.48

-10%

€4.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: mėlynoji austrė kultas marškinėliai, valgomoji austrė lukštais, gėlavandenių vėžiagyvių, vyrai gėlavandenių perlų, pirkti perlų austrė lukštais, moliuskas pearl, keshi, akių sluoksniuotos rankovėmis viršų, yoge, stiklo perl.

Dainashi 3PC Gėlo vandens Dirbtiniu būdu išaugintų Perlų Austrių su 7-8mm Ovalo formos Perlas Viduje Atsitiktinių Spalvų Didmeninės Kainos

★ Pearl Informacija: 3pcs/daug , 7-8 mm ovalo formos perlų, vieno perlo kiekvienos austrės, perlo spalva yra viena iš populiariausių spalvų, mes siunčiame atsitiktinės spalvos jums. ★ Geriausia Kokybė: Kiekvienas perlas turi idealiai lygaus paviršiaus ir spindinčios spalvos,ir perkant mūsų produktus, jums nereikės nerimauti apie tai, kaip pigiai perlai, kad sugadinti dalis ir dovanų, gražių perlų atneša jums geriausius norus. ★ Perlas Austrių: perlas austrės yra kultūringas gėlo vandens. ★ Produkto Pakuotė: Kiekvienas austrė yra prepossessed su profesinės priežiūros ir vakuuminės pakuotės.Ne supuvusios mėsos, Nr. keistą kvapą. ★ Naudojimas: Idealiai tinka bet kokia dovana duoti proga, tai bus fantastiška dovana.

Prekės Pavadinimas Dainashi
Elemento Aukštis 8-10cm
Pagrindinis Akmuo Pearl
Modelio Numeris NZ2019020
Pranešimas vienas perlas viena austrė
Prekės Svoris 150g or so
Pearl Kokybės AA+
Elemento Tipas Karoliukai
Prekės Forma Kriaušės Formos
Dydis Vienam Pearl 7-8mm
Perlo Formos Ryžių Formos, Lašo formos
Pearl Tipas 100% Natūralių gėlavandenių perlų
Pažymos Tipą CMA
perlo spalva atsitiktinis siųsti
Pakuotė Vakuuminės pakuotės
Bauda ar Mados Bauda
Metalų Tipas NĖRA

Panašūs produktai