"Europa 2020" Undinė vakarinę Suknelę Ilgai Bžūp Rankovėmis Blizga Kristalų Zawalcowany Vakare Gown Pilka Promenadzie Suknelė Oficialią Šalies Suknelė Vestido de Festa

€128.95

-30%

€184.22

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ilgai sleve vakare gown, suknelė moteris, k prom dress, kūgio granulių kepurės, vestuvių vakaro suknelės ilgio prabanga 2020 m., crystal net suknelė, šokių šalis suknelės moterims vakaras, juoda giedras hill, tounge šalis suknelės, lo vakare gown.

Dėmesio

1. Mes currenly turiu 2 spalvas, juoda ir pilka, dydis 4-18 sandėlyje.Jei nėra sandėlyje, mes turime 30 dienų, kad 2. Spalva gali būti nežymūs spalvų skirtumai, nes ekranas ekrano arba fono šviesa, prašome rūpintis, kai jūs pateikiate užsakymą.Mes nepriimame grąžinti už ths priežasties.Prašome rūpintis, kai jums, kad suknelė. 3.Ten bus mokesčių arba vartotojo pareiga per laivybos kartais.Jis yra kaltinamas savo šalyje, ne jav, mes negalime prisiimti atsakomybės už šį mokestį.Mokėjimo užsakymą pareiga yra asmeninis įsipareigojimas.Prašome suprasti, kad ir mes nepriimame jokių grįžti, ar ginčas tik dėl šios priežasties.Prašome rūpintis, kai jums užsisakyti.

Jei suknelės turėti jokių problemų, po to, kai jūs gaunate juos, prašome nedvejodami susisiekite su mumis,mes išspręsti šią problemą per 48 valandas!Mes neprisiimame grįžti atgal dėl jokių priežasčių.

Q: Kiek iš anksto turėtų būti aš, kad mano suknelė?

A: siuvimo laiko labiausiai ypatinga proga ir vestuvės suknelės yra 7business dienų, bet kai kurios suknelės su sudėtingesnį dizaino ar išsamiai gali užtrukti ilgiau pritaikyti.Siuvimo laikai yra pažymėta ant kiekvieno dresss gaminio puslapį.Laivybos laikas yra 3-10 darbo dienų.

K: ar aš galiu grąžinti arba atšaukti suknelė, jei aš galiu pakeisti mano protas?

A: Net standartinio dydžio suknelės yra pagaminti pagal užsakymą kiekvienam klientams.Vartotojo pobūdis, mūsų suknelės-tai mūsų panaikinimo ir grąžinimo politika yra griežtesnės nei kitų elementų, taip, svarbu, kad atidžiai.

Q: aš galiu, kad ši suknelė skirtingų stilių/audinys/ilgis?

A: Kiekviena suknelė yra kruopščiai priderinti ir tiksliai tai, ką matote nuotraukoje.Jei norite keisti kai kurias dalis reikia imti papildomus mokesčius.Prašome atkreipti dėmesį.Be to,mums reikia imti dar $10-$25, jei jūsų suknelė yra plius dydis(16W-26W).

K: ar mano suknelė tiksliai atitinka spalva, matau savo svetainę?

A: gali būti, kad nedidelis skirtumas tarp faktinės dresss spalva ir tai, ką matote nuotraukoje, priklausomai nuo savo kompiuterių monitorių, vaizdo parametrai.

Charakteris Puošnios Promenadzie Suknelė 2019
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Elemento Tipas Prabangių Vakarinių Suknelių 2019
Stilius elegantiškas vakare gown
Medžiaga Poliesteris
Pakuotė Pinti Krepšiai ar Dėžės
Built-in Liemenėlė Taip
Iškirpte O-Kaklo
Apdaila Duobute
Tikrasis Vaizdai Taip
Prekės Stilius Oficialus vakarinę Suknelę ilgai
Pačių gamykloje Taip
Siluetas Trimitas / Mermaid
Audinio Tipas Tiulis
Kilmės KN(Kilmės)
Talėja Natūralus
Rankovės Stilius Reguliariai
Tipo Chalatas de soiree
Spalva/Dydis Pagal Užsakymą
Mados Elementas Karoliukai
Proga Oficialus Vakaras
Modelio Numeris NE105
Tipas Tiulio Prom Šalis Suknelė
Prekės Pavadinimas FIDDY898
Vieta Sudžou,Kinija
Rankovės Ilgis(cm) Trumpas
Traukinys NĖRA

Panašūs produktai