DELIXI AC DC 380V 7,5 KW, 3 fazių įėjimas dažnio keitiklis diskai variklio Greičio Kontrolės 50HZ, 60HZ AC DC dažnio keitiklis VFD

€162.04

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: webasto, audi a3 lustas, kintamosios srovės keitiklis, 50hz, 60hz, acdc vintage marškinėliai, Apkrovos, Webasto 12v, ac dc marškinėliai, 5mm lizdas, konverteris 50hz, 60hz, dc elektroninis apkrovos.

DELIXI AC 380V 7,5 KW, 3 fazių įėjimas dažnio keitiklis diskai VFD variklinių Greičio Kontrolės 50HZ, 60HZ DC dažnio keitiklis

Įvadas/ 7,5 KW dažnio keitiklis

Elektros dažnio keitiklis CDI-EM60-serija keitiklis yra mini tipo mažos galios keitiklio su optimaliu (SVC) ir V/F kontrolės, stabilių rezultatų ir supaprastinta funkcijas.Ji pasilieka konfigūracija labiausiai dažnai naudojamas vartotojų, ir gali būti pratęstas kelis I/O ir ryšio sąsajos.

Taikymo/7,5 KW dažnio keitiklis

Elektros dažnio keitiklis, Daugiausia taikoma mažos galios ne VC situacijų, su aukštus reikalavimus įvesties/išvesties.Die pjovimo mašinos, pjaustymo mašinos, tekstilės mašinos, stiklo gamybos mašinos, dažymo mašina, knygos kanalizacijos, automatinė gamybos linija ir maisto mašina.

Techninės Charakteristikos/ 7,5 kw dažnio keitiklis

1 .Maža ir lengva operacija įmontuota DC stabdymo funkciją ir gali būti pasirinktinė išorinė stabdžių vienetas; Tikslumas sustojimo vietą.

2. Atskiros klaviatūros, kad palaiko " hot plug ir gali būti ištrauktas, tarp kurių atstumas 50m ne dauguma; kopija klaviatūra su parametrų kontrolė yra privaloma.

3. Išplėstinio RS485 ryšio sąsaja, kuri leidžia standartas MODBUS-RTU ryšio ir gali būti suderinami su įvairių kompiuteriams.

4. Ilgą naudojimo laiką su reguliuojamu ventiliatorius; AVR (Automatinis Įtampos Reguliavimas) funkcija užtikrina didelės išėjimo sukimo momentas esant mažo įėjimo įtampa.

5. Kelių apsaugos funkcijas, siekiant užtikrinti saugų ir patikimą variklio.

6.Visi standartiniai produktai buvo apdoroti su conformal dangų .

7. Oro ortakio izoliuotas stiklai, siekiant užtikrinti, gera šilumos išsklaidymo ir taip gerokai pagerėjo prisitaikyti prie environmet.

Priminimas: Ši rūšis taip pat turi ir kitų galios pasirinkimas,kaip 0.4 kw/0,75 kw/2.2 kw/3.7 kw/5.5 kw/7,5 kw/ir kt. jei reikia,prašome susisiekti su mumis laisvai.

5.5 KW dažnio keitiklis

Pristatymas:

-Prašau skirti daugiau dėmesio savo užsakymą adresą, kurį TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą. (Jei esate iš Rusijos, Prašome palikti savo vardą ir pavardę.Tai yra labai svarbu)

Prekės bus išsiųstos per 7 darbo dienas nuo apmokėjimo.

-Pristatymas bus visame pasaulyje per ePacket/Kinija Paštu, Oro Paštu/DHL/TNT/EMS/ "FEDEX".

-Patikrinkite elementus, kai pristatomas, jei pažeistas, prašome jį priimti ir nedelsdami susisiekite su mumis.Mes atliksime patvirtinimo ir suteikiame jums sprendimą.

Garantija :

-1 metų gamybos garantija;

-Su trūkumais problema, turi būti pateikti per 10 darbo dienų, kai prekės pristatomos;

-Krovinio sugadinimą turi būti pateiktas per 7 darbo dienas nuo produkto pristatymo.

Susisiekite su mumis:

-Jeigu norite patalpinti didelį užsakymą didmeninė, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

-Jeigu jums reikia užsakyti kelis elementus, patinka leiskite mums žinoti pirmą kartą.Mes galime pasiūlyti jums keletą papildomų nuolaidų.

Atsiliepimai:

-Bet iš atsiliepimų, jums bus dėkingi.Jeigu esate patenkinti mūsų paslaugų arba produktų, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių. -Jei turite kokių nors klausimų, prašome susisiekti su mumis, ir mes pasiūlysime jums padėti anksčiau.

Prašome Atkreipti Dėmesį:

-Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų yra ne, įtrauktų į laivybos kaina.

-Pirkėjai prisiima visą atsakomybę už visas papildomas patirtas išlaidas (jeigu tokių yra).

-Mūsų klientai iš Brazi /Indija: jei jums pasirinkti bet greitas pristatymas(EMS/DHL), prašome palikti savo CPF skaičius/asmens TAPATYBĖS Kortelė dokumento kopiją, taip, kad užtikrinti mūsų teikiamų paslaugų paprastai.

Išėjimo Tipas Trigubas
Išėjimo Srovė Apkrovos
Tipas DC/AC Keitikliai
Svoris 3.5kg
Kilmės KN(Kilmės)
Išėjimo Dažnis 0-3200hz
Išėjimo Galia 1 - 200KW
Dydis 300*205*235mm
Modelio Numeris CDI-EM60G7R5T4B

Panašūs produktai