1PC Havajai Šalies Šaldytuvas Lipdukas Kūrybos Šaldytuvas Magnetas Butelio Atidarytuvas Office Home Apdailos (Ananasų)

€2.97

-35%

€4.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: magnetas neodimis, juodos odos priežiūros šaldytuvas, didelis magnetas šaldytuvas, havajų sijonas, havajai šalis, fridg magnetas, hawai vainikas, "lego" sakura, ananasų stalo, kamuolys neodimio.

Aprašymas

Jei jūs norite, kai kurie mažų dalykų, papuošti savo šaldytuve, gal galite išbandyti šį kūrybos šaldytuvas magnetas.Ji bus papuošti jūsų šaldytuvas ir namo.Padaryti jūsų namų ir biuro pilnas energijos ir entuziazmo.Galite įkelti savo mėgstamą paveikslą, savo pranešimus ir priminimus savo šaldytuve arba jūsų biure.

Savybės

-Spalvos: Geltona. -Medžiaga:, metalas, magnetas. -Dydis: 10x8cm. - Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos, jis įpratęs subraižyti paviršių jūsų šaldytuvas, magnetas nėra lengva nukristi. - Su magnetais, gali būti tiesiogiai adsorbcija ant metaliniais arba magnetinio paviršiaus, pvz., šaldytuvai,, geležiniai "office" failus, ir t.t. - Kūrybos vaisių dizainas gali padaryti, kad jūsų vaikai daugiau domina tai. - Ji taip pat gali būti naudojamas kaip butelio atidarytuvas, patvarus ir praktiškas. - Jūs galite rašyti savo mėgstamą paveikslą, savo pranešimus ir priminimus savo šaldytuve arba jūsų biure. 1 x Šaldytuvas Lipdukas

Specifikacija Single-piece Package
2 funkcija Šaldytuvas Magnetas Lipdukas
Lapo Dydis S
Lipduko Tipas Magnetinis Lipdukas
modelis Animacinių filmų
Funkcija 5 Šaldytuvas Magnetas
Funkcija 1 Šaldytuvas lipdukas
3 funkcija Butelio Atidarytuvas
Modelio Numeris Kūrybos Šaldytuvas Magnetas Butelio Atidarytuvas
Kilmės KN(Kilmės)
4 funkcija Magnetinis Lipdukas
Amžius > 8 metų amžiaus
Magnetinis Lipdukas Stilius Formos

Panašūs produktai