40pcs Balionų Girliandą Kit Black Auksas, Sidabras Balionas Arch Vidurnakčio Glam Grupė Prop Gimtadienio Sukaktį Neutrali Šalis Dekoras

€10.32

-50%

€21.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: balionų girliandą rinkinys, balionu folija širdies, arch baliono rinkinys, balionų girliandą rožinė, ryškus led balionai, glam makiažas, aukso ratas arka, kūdikio lytimi, arch balionas, 40pcs folija balionas.

40pcs Balionų Girliandą Kit Black Auksas, Sidabras Balionas Arka "Vidurnakčio Glam" Šalis Prop Gimtadienio Sukaktį Neutrali Šalis Dekoras

Medžiaga: Lateksas

Spalva: Juoda,Chromo, Sidabro,Chromo,Aukso,

Dydis : 12inch

Vieneto įpakavimas: 40pcs į opp krepšys

Svoris: Apie 120 g per pakuotėje;

1 partija yra už 40 balionai, 10vnt 12inch Juoda Latekso Balionų 10vnt 12inch "Chrome" Golden Balionai 10vnt 12inch "Chrome" Sidabro Balionai 10vnt 12inch Balionų, Konfeti

NEMOKAMAI siūlome 2m Balionas Grandinės

- Balionų laivas, butas ir tuščia

- Gali būti pripūstos oro ar helio

- Balsinis balionai su oro bus ne flotacinio

1. Mes jums apskritai darykite užsakymus per 24 valandas vieną kartą, gavęs jūsų mokėjimą.Pristatymo Datos, kad yra tik nuoroda, kažkada bus atidėtas iki švenčių, festivalių, Blogas Oras, muitinės ir Kt.

2. Prekės bus tikrinamos ir supakuoti gerai, kol mes laivas juos ,įsitikinkite, kad mūsų klientai gaus geros būklės.

3. Kaina NĖRA įskaitant PRISKIRTĄ PAREIGĄ, atokioje Vietovėje Mokestis ar kiti mokėtini Mokesčiai iš kurjerio.

4. Jei negavote sklypas prie apskaičiuota, pristatymo laikas, prašome susisiekti su mumis, mes jums sekti shippment ir atsakyti jums kuo greičiau.

5. Mes priimame grįžta ir grąžinamosios išmokos per 15 dienų po užsakymo baigtas, prašome susisiekti su mumis, jei turite kokių nors problemų.

1. Mes išskleidžiamajame laivo visame pasaulyje.Mes atsiųsime prekes jūsų klientams tiesiogiai ir nereikės įdėti bet mūsų informacijos paketą.prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei turite kokių nors klausimų ar problemų

2. Dėl didmeninių klientų, mes jums siūlome didmeninės kainos, ir rekomenduoti geriausią siuntą. (E. g DHL,EMS, "Fedex"...)

1. Palikite 5 žvaigždučių atsiliepimus, jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, mes vertiname jį (Daiktą, kaip Aprašyta 5 žvaigždžių, Ryšių 5 žvaigždžių, Laivybos laikas 5-žvaigždučių).

2. Jei produktai gavote buvo sugadinta ar negerai stilių, prašome nedvejodami palikti jokių neigiamų atsiliepimų ne pirmas, maloniai prašome susisiekti su mumis,mes susidoroti su juo ir išsiaiškinti geriausius sprendimus, Jūsų pasitenkinimas yra mūsų motyvacija padaryti geriau.

Forma, Stilius ROUND
Medžiaga Latekso
Proga Motinos Diena
Kilmės KN(Kilmės)
Skaičius, Vnt 40pcs
Klasifikacija Ballon
Modelio Numeris BL021

Panašūs produktai