LUCKYYJ Kaukolė Gėlių Siuvinėjimas Meditacija Skeletas Gobelenai, Mėnulis ir Žvaigždės Taro Gobelenas Žvaigždėtą Juodos ir Baltos spalvos Gobelenas

€3.59

-27%

€4.98

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: stačiakampis taro medžiaga, suknelė viršų, kia kx5, ispanijos taro, pikselio meno plakatas, tarot denio, gėlių siuvinėjimas, gobelenas balta, taro sienos, juodos spalvos gobelenas.

Projekto istorija:

Sujungti kaukolė, gėlių, kalnai, mėnulis ir žvaigždės, ši kaukolė gobelenas, pilnas romantiškų ir paslaptis, priimti premium poliesterio audinio, tai bus prefektas dovana jums!

Šešių Dydžių:

95x73cm,100x150cm,150x130cm,150x150cm,150x200cm,180x230cm

HD Spausdinimo Technologija:

Featuring ryškias spalvas ir trapumą linijos, jis duos jums elegantiškas jausmas už bet kokią erdvę.Ne keistas kvapas.Toksiška laisvai ir saugiai.Niekada nerimauti, nyksta.

Lengvas ir Lengva Priežiūra

Mūsų saulė ir mėnulis gobelenas yra lengvas ir lengvai pakabinti.Jis gali būti plaunami rankomis arba mašina šaltame vandenyje ir pakabinti, kad išdžiūtų.Nenaudokite baliklio ar sausa, jums būtų geriau, lyginimas esant žemai temperatūrai.

Aukščiausios Kokybės:oda-draugiškas;tampri;nežiūriu

LUCKYYJ gobelenas yra pagamintas iš poliesterio, kuri yra patogūs, tampri, odos draugiškas, ir pakankamai tvirtos, kad būti namų dekoro visiems sezonams.Šis rankų darbo psichodelinio gobelenas yra be galo pranašesnis už kitų medžiagų.

Lengva Pakabinti:

Šis kalnas gobelenas yra labai paprasta pakabinti, naudojant dekoratyvinės vinutės su plačiomis galvutėmis, stumti kaiščių, smeigtukus, juostelės komandą arba velcro juostos.

Formos Aikštė
Medžiaga 100% Poliesteris
Prekės Pavadinimas LUCKYYJ
modelis SPAUSDINTI
Kilmės KN(Kilmės)
Technics Megzti
Modelio Tipas scenic
Stilius dobby

Panašūs produktai