Pavasarį, Rudenį Moterų Atlasas 2 Gabalas Rinkinių, Šoninės Juostele Apkarpyti Viršūnes Raišteliu Blauzdos Ilgio Kelnės Kelnės Treniruotės Bėgiojant Sportiniai Kostiumai

€19.63

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: kūdikių rinkiniai 80 mergina, kortelių piniginėse etsy, kūdikio jutimo žuvys, kortelės piniginės skaidrių, kūdikių rinkiniai 10month, kačių antkaklis servet, kūdikių scraf medvilnės, kortelė usb atminties c, kalendorius didelis 2021.

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Spustelėkite Sekti Greeight saugoti ir įtraukti šią tinka į pageidavimų sąrašą, mes atsiųsime jums nemokamą dovaną.

★ Pls pastaba :Daug customerrsquos atsiliepimai yra šios kelnės yra mažas, todėl pls patikrinti dydžio diagramos vėl arba pasirinkti didesnio dydžio, nei ką jūs dėvėti. ★ многие клиента обратной связи, это штаны невелика, так что Pls проверить размер карт снова или выбрать большего размера, чем то, что ты оденешь. ★ Muchos atsiliepimus del cliente es este pantaloacuten es pequentildea, asiacute que los pls comprobar la tabla de tamantildeo de nuevo o elige el tamantildeo maacutes grande de lo que soliacutea usar.

Pavasarį, Rudenį Moterų Atlasas 2 Gabalas Rinkinių, Bėgimo Apranga Pusėje Juostele Apkarpyti Viršūnes Seksualus Raišteliu Blauzdos Ilgio Kelnės Kelnės Treniruotės Sportiniai Kostiumai

Dydis: S, M, L

Medžiaga: Poliesteris

Modelis: Atsitiktinis

Apie dydį:

1. Azijos dydžių yra nuo 1 iki 2 dydžių, mažesnis nei Europos ir Amerikos žmonių.

2. Prašome patikrinti dydžio diagramos atsargiai, prieš užsakant, jei jūs nežinote, kaip pasirinkti dydį, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo.

3. Prašome leisti 2-3cm skirtumai dėl rankinis matavimas. (1cm=0.39 colių, 1 colis=2,54 cm)

4. Pasirinkti didesnio dydžio, jei jūsų dydis tarp dviejų dydžių.

Apie spalva:

Kaip žinote, skirtingų kompiuterių ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

MODELIS RODO

Pirkėjas rodyti

1. Prieš pateikiant užsakymą, prašome patvirtinkite informacija su mumis, jei turite prašymą dėl produkto.

2. Prašome atlikti mokėjimą per 3 dienas po užsakymo, jei įmanoma.

3. Mes negalime garantuoti jokių mokesčių mokestį ir neturės mokėti jokio mokesčio mokestis.Mes nuoširdžiai atsiprašome už jus, jei jums jokių nepatogumų.Ačiū!

4. Pirkėjas atsako už transportavimo išlaidas, patirtas laivybos produktų atgal, visas ataskaitas, turi būti įtrauktos visos originalios detalės nepažeistos, pakartotinio komercinė būklės.

1. Jūs galite sekti savo sklypo šioje svetainėje jūsų sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti).

2. Paruošimo Laikas:mums reikia 3-5 darbo dienas parengti savo užsakymo pagal mūsų daug nurodymai, kiekvieną dieną.

3. Prašome patikrinkite savo adresą, jei norite rašyti www.adeira.lt, jei norite pakeisti, kol mes laivas juos, prašome atkreipti dėmesį į mūsų naują adresą.

Pastaba:

prašome atkreipti dėmesį, kad pašto ir muitinės vėlavimų gali kilti, jei taip, prašome patikrinti informacijos vietiniame pašte, jei jūs vis dar negali gauti paketą, prašome susisiekti su mumis.Ačiū.

1.Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių .

2.Jei jūs neturite patenkinti mūsų produktus,prašome susisiekti su mumis per "Užduoti pardavėjui klausimą", prieš išvykdami neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus , Mes užtikrinti, mes 100% išspręsti bet kokią problemą už jus ir kad esate patenkintas.Komunikacijos yra geriausias būdas .

1.Mums rūpi mūsų vertingų klientų, ir visada stengiuosi padėti jums, tikiuosi, kad sukurti laimingą ir ilgą verslą su jumis.

2.Prašome nepalikite neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, be jokių ryšių su.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.Ačiū.

Lytis MOTERIS
Medžiaga Poliesteris
Stilius Atsitiktinis
Suknelės Ilgis Vidurio Blauzdos
Apykaklės O-Kaklo
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Ziajać Ilgis(cm) Blauzdos Ilgio Kelnės
Prekės Pavadinimas Greeight
Modelio Tipas dryžuotas
Rankovės Stilius Reguliariai
Drabužių Ilgis Trumpas
Modelio Numeris 36-FLY
Apdaila dryžuotas
Ziajać Uždarymo Tipas Elastinga Juosmens
Rankovės Ilgis(cm) Pilnas

Panašūs produktai