Docolor Makiažo Šepetėliai Rinkiniai 13Pcs Kosmetikos Make Up Brush Tool Soft Citrinos Geltonumo Eyeshadow Fondas Antakių Rinkiniai

€15.80

-29%

€22.57

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: makiažas, undinė makiažo teptukų rinkinys, metallic kosmetikos mentele, kosmetikos priemonės padaryti, goth makiažas, teptuku docolor, kompaktiškas eyeshadow paspauskite įrankis, akių šešėliai, teptuku jessup, chool makiažo šepetėliai.

Informacija: 1.Milteliai Teptuku : Puikus taikyti skaistalai, bronzer ir taikyti milteliai. 2.Foundation Brush : Jis yra naudojamas taikyti skysčių ar riebių produktų, tokių kaip bazę ir pasirengimo bazės. 3.Didelis Kontūro Teptuku : Savo forma yra puikus nustatyti kaktos ir skruostikauliai. 4.Mažas Kontūro Teptuku : Savo forma yra puikus nustatyti kaktos ir skruostikauliai. 5.Skaistalai Teptuku : teptuku gali būti naudojama tiek siekiant taikyti skaistalai, o taip pat į apšvietimas 6.Išryškinti Teptukas : aukštos ir tiksli taškų apšviesti 7.Didelis Maišymo Šepetys : Jis yra naudojamas taikyti "blur" ir sujungti šešėliai. 8.Eyeshadow Brush : Taikyti akių šešėliai ir dirbti bet kokį plotas akis. 9.Mažas Maišymo Šepetys : Jis yra naudojamas taikyti "blur" ir sujungti šešėliai. 10.Makiažo Teptuku : Naudokite jį taikyti makiažo ant vokų. 11.Pieštuko Šepetėliu : Naudoti indėlių spalva baseino, apibrėžti formų, taikyti spalvos blakstienų liniją arba blur spalvos. 12.Antakių Teptukas : Naudokite jį taikyti akių kontūro tiksliai. 13.Akių kontūro Teptuku : Suteikia ryškios ir tikslios linijossu skystu akių kontūro.Docolor Makiažo Šepetėliai Rinkiniai 13Pcs Kosmetikos Make Up Brush Tool Soft Citrininės Geltonos Šešėliai Antakių Fondas

Kaip valyti: 1. Šlapias teptuku galvos su šaltu vandeniu pirma, tai gali sulėtinti sukibimas kosmetikos ir tada teptuku. 2. Plauti su specialiu cleaner arba švelniu šampūnu.Išspausti lašą, skalbimo ranką ir švelniai ratas wet brush į savo rankas. 3. Palaukite, kol putos visiškai atsipalaiduoti ir valyti pagal bakstelėkite. 4. Po valymo šepetėliu, sugeria vandens sausu rankšluosčiu, ir tada organizuoti formos teptuku galvą, kad sausas vertikaliai.Patarimai:

1. Būkite atsargūs, ne gauti vandens ant rankenos, siekiant išvengti vandens patekimo į vidų per rankena spragą, kuri gali atsirasti pelėsių.

2. Įsitikinkite, kad nėra kritimo teptuku tiesiai į vandenį taurės skalbimo, nes tai bus sukelti šerių nukristi ir teptuko formos, būti iškraipytas.

Prekės Pavadinimas Docolor
Funkcija 1 makiažo šepetėliai
Kilmės KN(Kilmės)
spalva Citrinos Geltona
Medžiaga Sintetinių Plaukų
Rankenos Medžiaga Mediena
Kiekis 13pcs
2 funkcija Fondas milteliai
Dydis 19.5*11*4CM
Elemento Tipas Makiažo Įrankių Rinkinys
Modelio Numeris DC1320

Panašūs produktai