Buitinių Elektrinių Mini Lazerinis Plaukų Šalinimo Priemonė Plaukų Skutimosi Prietaiso Epiliatorius 36W 5 Greičio Reguliavimas 470-1100nm

€29.97

-31%

€44.07

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: šalinimas, plaukų šalinimas lazeriu, plaukų pašalintas prietaisas, ipl, veido peelings, vyrų foto epiliatorius, ipl lazeriniai plaukų remov, epil lazeriu, prietaisas lescolton plaukų šalinimo, epil ipl, lazerinis žymeklis galia.

Savybės:

Nuolatinė neskausmingas plaukų šalinimo naudojimui namuose

IPL Intensyvios impulso šviesos technologijos

LCD ekranas

Ilgas tarnavimo lempos galva 500000 mirksi

Penkių reguliuojamas šviesos energijos parametrai

Su apsauginiai akiniai

Ilgas Lempos veikimo trukmė su 500000 mirksi

500000 mirksi, suteikia lygiavertes visos kūno procedūros iki 25 metų.Galite pašalinti plaukus ant veido (viršutinės lūpos, smakro) ir kūno dalių, įskaitant kojų, pažastų, bikini srities, pilvo ir rankų.Gyvenime impulsai viename prietaise, jūs niekada neturite Jaudintis pakeisti jūsų kasetė.

5 Reguliuojamas Šviesos Energija

Reguliuojamas energijos lygio parametrai pateikti švelnus, bet veiksmingas gydymas.Jūs galite reguliuoti pagal odos plotą ir spalvų.

1 lygis yra žemiausias, 5 lygis yra aukščiausias. 1-2 lygis tinka lūpų ir jautriai odai.3-5 tinka kojų,rankų,bikini linijos ir pan.Rekomenduojama pradėti nuo mažo iki didelio.Rekomenduojame 1 lygis pradedantiesiems.

Techniniai duomenys:

Naudojimas:Prijunginėti

"Flash" Energijos:500887 kartus

Greitis Lygis:5

Medžiaga:ABS

Darbo Režimas: Lazerinis

Galia:36W

Įtampa:100-240V

Bangos Ilgis:470-1100nm

Tinkamas Odos Tonai ir Plaukų Spalvas:

Ši plaukų šalinimo tinka tiek vyrams ir moterims naudoti ant kojų,lūpų,pažastų, bikini linijos, krūtinės, pilvo, nugaros, taisome, ginklų ir kt.Nereikia naudoti jį visame ievos, galvos, ausų, evebrows ar blakstienoms.(vyrai nėra recommed naudoti ant veido ir barzda)

Taikoma odos spalva: Balta, lvory, Smėlio spalvos, Šviesiai rudos spalvos

Pastebimas odos spalva: Ruda Netaikoma/Nesaugių: Tamsiai ruda ir juoda, Ne balti plaukai, pilkos plaukai, raudoni plaukai ir šviesūs plaukai.

PASTABA: Siekiant išvengti pakenkti jūsų odai, don ' t hold plaukų šalinimo lazeriu lango vis dar daugiau nei vienoje vietoje ir flash kelis impulsus ant odos.

Laikotarpis Plaukų Šalinimo

1 etapas(1-2 savaites): Augimo -Tai yra geriausias poveikis, gydymą, kai plaukai auga, pigmentas, plaukų folikulus bus visiškai absorbuojamas.Plaukai bus pradėti ramybės,ramybės norma yra daugiau kaip 75%.

2 etapas(3-4 savaites): Skilimo -Plaukai tampa plonesnis ir mažiau.Tyrimai rodo, plaukai tampa silpni ir ploni, pusė iš jų neturi augti nebėra tik 4 savaites.

3 etapas(5-8 savaitės): Poilsio -Po 8 savaites, jūs galite mėgautis šilkiniai sklandžiai, plaukų nemokamai odos, jums nereikės nerimauti, bet užsispyręs ar nepatogus nepageidaujamus plaukus.Kantrybė ir atkaklumas, jūsų oda bus sklandžiai ir plaukų nemokama visam laikui namuose.

Patarimai: Prašome įsitikinkite, kad jį naudoti nuolat ang reguliariai reikia gydymo metodas.

Kaip dažnai l jį naudoti

Plaukų šalinimo ciklo turi 6 iki 12 savaičių gydymo.

1 etapas. Du kartus per savaitę, pirmas 2 savaites

2 etapas. Kartą per savaitę 3-4 savaites

3 etapas. Kartą per dvi savaites, 5-8 savaites,gydyti, kai reikia po 8 savaičių.

Pastaba: odos jutiklis yra viduje IPL plaukų remova sistema ir Ji bus ne "flash", nebent jūs taškas "flash" langas į savo odos

Kaip jį Naudoti

1.Skustis & clean plaukų gydymo srityje.

2. Prijunkite energijos tiekimą į elektros lizdą.Paspauskite įjungimo mygtuką daugiau nei 2 sekundes, kad įjungtumėte prietaisą.

3. Trumpai paspaudus įjungimo mygtuką pasirinkti energijos kiekį (nuo mažos iki didelės).

4.Dėvėti akinius apsaugoti savo akis.

5. Tegul gydymo lange palieskite jūsų oda glaudžiai ir vertikaliai.

6. Gera lempa langą, po naudojimo.

Pakuotė:

1 x IPL Plaukų Šalinimas

1x Maitinimo šaltinis

1 x Apsauginiai Akiniai

1 x Plaukų Šalinimas Skustuvu

1 x Vartotojo Vadovas

/ Apie paslaugos / Apie - Laiku Visa grąžinamoji išmoka, jei produktas nėra gauta garantuotas pristatymo laikas Ilgesnis Apsauga 15 dieną daugiau apsaugos nuo užsakymo užbaigimas Grįžta Papildomos Grąžos bet kokį produktą,tik tuos, puikios būklės Garantuoja Kokybę Garantuoja Kokybę ar Visa grąžinamoji išmoka

Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti bet kokią problemą ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Modelio Numeris UD01785
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo NĖRA
Prekės Pavadinimas lobemoky
Naudoti Įstaiga
Maitinimo Tipas elektrinis

Panašūs produktai