Smart Gyvenimo Namuose Wi-fi " Jungiklis, kištukinis Lizdas Kištukas ES E Tipo Belaidžio Extender Nuotolinio Lizdo Adapteris Automatikos Alexa, Google Suderinama

€15.05

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: ge smart plug, kaukė burną moteris, namų smart, tc2 1, multi smart plug, owsoo smart plug, es plug wifi, alexa es plug, bingoelec touch jungiklis, kištuko smart wifi.

Funkcijos " Smart Plug

> Veikia su Alexa > Veikia su "Google" Asistentas > IFTTT Suderinama > Grafiką, funkcija > Laikmatis, funkcija > Atgalinės atskaitos funkciją > Sukurti Grupę > Bendrinti Šeimoms

Kontrolės Smart Gyvenimo APP

1 žingsnis: Ieškoti "Smart Gyvenime" dėl App store, Google Play arba nuskenuokite QR kodą į Naudotojo Vadovą, parsisiųsti ir įdiegti jį.2 žingsnis:Nustatyti savo Pažangaus Gyvybės sąskaita Žingsnis 3:Kištuką į KINTAMOSIOS elektros srovės lizdą 4 Žingsnis:Add Device>ELEKTROS LIZDO ir patvirtinti device App.5 žingsnis:įkiškite kištuką į savo vietos WI-fi " naudodami savo telefoną prijungti prie jo.6 žingsnis:Planuoti savo prietaisai.

Darbas su Alexa, Google Namuose

1 žingsnis: Nustatykite savo Echo Garsiakalbis pagal Alexa APP/Home "Google" PROGRAMĖLĖS.2 žingsnis: Įjunkite Įgūdžių, kurie yra "Smart Gyvenimas" pagal Alexa APP/Home "Google" PROGRAMĖLĖS.3 veiksmas: Susieti savo pažangaus gyvybės sąskaita įgūdžių.4 žingsnis: Sužinokite, smart prijungti ir valdyti savo prietaisą su balso.Pastaba: Nustatyti Smart Gyvenimas prieš steigiant Alexa/Google Namuose.

Paramos IFTTT

Tai lengva, nemokamas būdas gauti Programėlių ir įrenginių kartu.Atsisiųskite 'IFTTT" App APP Store "arba" Google Play".

Nuotolinio Valdymo pultas iš bet Kur

Įjungti arba išjungti prijungtų prietaisų, kur esate, bet kuriuo metu per savo sumanaus telefono.Smart Gyvenimo APP leidžia jums pridėti kaip daug Protingas, Kištukai, kaip jūs norėtumėte sekti kelis prietaisus, bet kada, bet kur.

Nustatykite Tvarkaraščius / Laikmatis

Galite naudoti nemokamą programą ir sukurti grafikus / Laikmatis automatiškai įjungti arba išjungti maitinimą jūsų namų elektronikos ir prietaisų, bet kuriuo metu.Planavimas leidžia išvengti galios alkanas prietaisai nebūtų paliktas ilgiau, nei reikia.

Ne Stebulės Reikia

Smart Plug veikia su "Wi-Fi" maršrutizatorių be atskiro koncentratoriaus arba mokamos prenumeratos paslauga.Pastaba: 1. Į samrt kištukas gali tik remti 2.4 G tinklo prisijungiant. 2. Palaiko išmaniųjų telefonų su " IOS 8.0 aukščiau, Adroid 4.4 punkte.

Specifikacija

Darbo įtampa: AC 100-240V Srovė: 16A(Maks.) Max Galia: 3840w Veikia tik su 2.4 gHz Wifi Tinklą.

DUK

Q: Kas yra app pavadinimą?

A: Dabar "Smart gyvenimas", "Tuya Smart" "AnnHome" šie app palaiko visus.

Q: ar galiu nustatyti daugiau nei vieną prijungti naudojant "Amazon" Alexa?

A: Taip

Q: Ar šie Smart Žvakės turi būti prijungtas prie Wifi naudoti?

A: Taip, tik palaiko 2,4 gHz, Wifi.

Q: Ar į kainą įtraukti tarifus?

A: Ne, klientai privalo aiškiai ir mokėti muitų.

Kas įskaičiuota

WIFI Kištuko + naudojimo Instrukcija PASTABA: NĖRA įtrauktos tarifus!

Prekės ženklas

Sekite mus gauti naujausią gaminio informacijos.

Modelio Numeris KFSEU3
Įžeminimas Standartinis Įžeminimas
Prekės Pavadinimas knewfun
Surge Protector Taip
Vardinė Srovė 16A
Pagrindinis Jungiklis Taip
USB Prievadų Skaičius NĖRA
Tipas Kištukas Su Lizdu
Sinchroninis Ištaisyti Technologija Taip
Parama Greitai Įkrauti No
WIFI Standartą 2,4 GHz, 802.11 b/g/n
Prašymas Komercinės
Nominali galia 3840
Apsauga Nuo Perkrovos Taip
Wifi Taip
Vardinė Įtampa 100-240V
Sub-Jungiklis No
Ilginamojo Laido Ilgis NĖRA
Angų Skaičius 1

Panašūs produktai