Langsdom JV23 ausines Super Bass stereo Ausinės su Mikrofonu Ausinių iphone 6 xiaomi "huawei" išmanusis telefonas fone de ouvido

€4.14

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: meldėsi langsdom ausinių, ausinės langsdom, "bluetooth" lankelis, konferencijos ausinių, "bluetooth" muzikos šalmas, S560, langsdom usb ausinės, kietas laisvų rankų įranga, aukšta dažų, "bluetooth" laisvų rankų turėtojas.

Pardavėjas žada[100%originalas]

Originalus Langsdom JV23 stereo ausines:

PRODUKTO SAVYBĖS: 1. Gražus ir Stereo garsas aukštos kokybės Super bass ausinės. 2. Universali 3.5 mm lizdas,taikomas visoms 3,5 mm sąsaja garso prietaisų. 3. Lengvas ir patogus. 4. Built-in mikrofono už telefono skambučius 5. Suteikia galimybę vykdyti pokalbių, o jūs ir toliau daryti kitus dalykus. 6. Dizainas PTE aukštos elastinga linija, patvaresni 7. Suderinamas su "Samsung", HTC, iPhone, MP3, MP4, Kompiuteriai, Išmanųjį telefoną su 3,5 mm lizdas

Specifikacijos: -Modelis: Langsdom JV-23 -Sąsaja dydis: 3,5 mm Jack -Rago dydis: 10 mm -Kabelio Ilgis: Apie 1,2 M -Varža: 32 omai +/- 15% -Dažnių Diapazonas: 20Hz-20000Hz -Ausinių tipas: In-Ear -Jautrumas: 106 dB) -Kita Funkcija: Su Mic ir Žaisti Kontrolės Iškraipymo Lygis: 0.3 % -taikymo Sritis: Šis produktas tinka MID / MP3/MP4/CD / mobilieji telefonai / radios/garso ir kitų susijusių produktų su išvestis, Garso klasė - Spalva: 2 Spalvą galite pasirinkti (Juoda/Balta)

Paketą, įskaitant: 1x JM21 Ausines earmuff

Nuotraukose:

Mokėjimo www.adeira.lt priimti sąlyginio Deponavimo/ Kredito kortele arba Banko Pervedimu/ Western Union/webmoney/ TT / Qiwi piniginės /Boleto!.Vakarų sąjunga, ir Alipay.

Paprastai laivybos savo siuntiniai yra pristatomi per 2 dienas.Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Pristatymo Laikas: Nemokamas pristatymas siųsti Kinija paštu, o dauguma šalių gali atvykti apie 15~35 dienų.Brazilija yra lėtai, gali prireikti 20~90 dienų.Jei jūsų nereikia priimti per 45 dienas, prašome rašyti man, aš patikrinti jums.

Atsiliepimų Mes labai vertiname jūsų 5 Žvaigždučių TEIGIAMŲ Atsiliepimų.Mes turime programą, kuri automatiškai atsakymai kaip tik galite palikti savo atsiliepimus.Mes labai vertiname jūsų patarimų, kurie leidžia mums pasiūlyti geresnes paslaugas jums.Jei yra PROBLEMA su jūsų užsakymą ar norite sužinoti daugiau informacijos apie mūsų gaminius , Ne nedvejodama, kad tegul man žinoti, mes darome viską, kad išspręsti savo problemas.

Ir grąžinimo Garantiją, priimame prekių grąžinimas per 7 dienas.Grįžti Krovinių bus pardavėjo atsakomybės, jei tai yra kokybės klausimas, ar jūs gaunate produktą nėra aprašytas, kitaip, pirkėjas padengs grįžti krovinių ir grąžinimas neleidžiamas (Jei grįžti produkto, prašome laikyti originalioje pakuotėje) Mes turime 6 mėnesių garantija mūsų produktus, jei produktus galite įsigyti, yra defektų per 1 mėnesį .mes atsiųsime jums pakeitimo be papildomų mokesčių arba grąžinti, kai mes gauti gaminius su trūkumais, jei nesate patenkinti produkto, vis dar galite siųsti juos atgal į jav, tačiau jums reikia mokėti laivybos krovinių.

Prekės Pavadinimas langsdom
Valdymo Mygtukas Taip
Paramos PROGRAMĄ No
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Jungtys 3.5 mm
Jautrumas 94±3dB
Garso Valdymas No
Atsparus vandeniui Taip
Komunikacijos Laidiniu
Belaidžio Tipas NĖRA
Yra bevielis No
Su Mikrofonu Taip
Modelio Numeris Weilistone jv23
Funkcija Bendra Ausinių
Linijos Ilgis 1.2 m
Vocalism Principas Dinamiškas
Stilius Ausis
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20-20000Hz
Atsparumas 32Ω
Kištuko Tipas Linijos Tipas
Parama Atminties Kortelės No

Panašūs produktai