QuickDone Žolelių Prieskonių Malūnėlis Malūnas Petražolės Tarka Smulkintuvas Chopper Daržovių Cutter Virimo Virtuvės Įrankiai CKC1126

€6.58

-27%

€9.13

Nauja prekė

1 Prekės

Žymos: malūno prieskonių, atveju kamieno, žalias dūmų, malūnėlis, philips susitikti malūnėlis, epas, jar prieskonių, bio žolės, tarka, virtuvės įrankis.

Savybės:

Lengvai ir greitai pjaustyti arba faršą šviežios prieskoninės žolės.Į microplane žolė malūnas snukis ir gabalai be kopijavimo, kraujosruvos ir blemishing.Parengti kapotų kulinarijoje, medicinoje ir arbatos žolelių, pavyzdžiui, bazilikai, krapai, čiobreliai, kalendra, šalavijas, mėtos ir daug daugiau su greitai pasukti riešą.Išvalyti labai greitai ir lengvai ir microplane žolė malūnas yra plauti indaplovėje.

Nuimamas viršus lengvai įkelti didelis kiekis šviežios prieskoninės žolės.

Ergonomiškas - žolė malūnas sukurta, kad tilptų patogiai rankoje.

Aprašymas

dydis:16,5*7.2 CM

Medžiaga: PP plastiko + nerūdijančio plieno

Pakuotė:

1 x Žolė Malūnas Čioperis

Apie Spalvų nuotraukos rodo realų daiktų, be jokio specialaus apdirbimo.Bet spalvos ir ryškumas gali skirtis šiek tiek dėl skirtingų kompiuterių monitorių, ar kitų veiksnių.

Apie Dydis : Prašome leisti 1-3cm skiriasi dėl vadovo matavimo ir įvairių batchs produktų.Prašome suprasti.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš jums pasiūlymą.

Jūsų supratimas bus labai dėkingi!

mėgaukitės savo laiku!

Plastiko Tipas PP
Tipas Žolė & Spice Įrankiai
Funkcija Eco-Friendly
Sertifikavimo CE / ES
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Numeris CKC1126
Žolė & Spice Įrankiai Tipas Spice & Riešutų Smulkintuvai
Prekės Pavadinimas quickdone

Panašūs produktai